Asbest opruimen

Wilt u asbest opruimen in uw woning of bedrijfspand? Schakel JongDijk in voor een veilig en snel verloop van deze sanering. Wij zijn expert in het verwijderen van asbest en weten precies hoe wij uw asbest-opruim-project kunnen aanpakken. De vezels die los kunnen komen bij asbest kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid. Het is dan ook belangrijk dat het op de juiste manier wordt verwijderd. Wilt u meer informatie over asbest of direct een afspraak maken? Bel dan 085 0470 470. 

Vakkundig asbest opruimen

JongDijk B.V. is dé specialist op het gebied van asbest opruimen. Wij zijn werkzaam in verschillende regio’s. Den Haag, Amsterdam, ’t Gooi en Utrecht, we kunnen overal ter plaatse komen. JongDijk heeft veel ervaring met zowel binnen- als buitensaneringen. We werken zeer nauwkeurig en we bezitten de juiste certificaten om alle opdrachten tot een succes te leiden. Samen met onze jarenlange ervaring zijn er genoeg redenen om te kiezen voor JongDijk.

Asbest bestaat uit micro vezels. Omdat deze zo enorm klein zijn, kunt u ze amper waarnemen met het blote oog. Twijfelt u of er asbest aanwezig in in uw woning of bedrijfspand? Lees hier waar u asbest aan kunt herkennen. 

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Asbestinventarisatie

Onze specialistische medewerkers kunnen snel ter plaatse zijn en uw asbest opruimen. Maar voordat ze aan het werk kunnen, moet er een asbestinventarisatierapport worden opgemaakt. Wij schakelen daarvoor een  onafhankelijk asbestinventarisatiebureau in. Zo hoeft u maar te schakelen met een partij. Zodra het rapport is opgesteld, kunnen we aan de slag met de sanering. Zodra er gewerkt wordt met asbest komen de asbestvezels vrij. Om gezondheidsrisico’s te voorkomen, werken wij met speciale materialen en beschermingsattributen. Ook bezitten wij het Procescertificaat Asbestverwijdering. Zo kunnen we op de meest veilige manier te werk gaan.  

Mag u zelf asbest opruimen?

Door de vele gezondheidsrisico’s raden wij ten zeerste af om zelf asbest op te ruimen. Wilt u toch liever zelf aan de slag gaan? Dan zijn er situaties waarin u wel zelf de asbestmaterialen mag opruimen. Op  Milieu Centraal, staan alle regels waaraan u zich moet houden. Ook staat er een stappenplan wat beschrijft hoe u te werk moet gaan. Zorg dat u deze informatie goed doorleest voordat u met asbest gaat werken. Er hangen fikse boetes aan het niet opvolgen van de regels.  Wilt u er zeker van zijn dat de sanering volgens de regels verloopt? Dan kunt y altijd het team van JongDijk inschakelen. Zodra de verwijdering is afgerond, laten wij de asbesthoudende oppervlakten altijd nog controleren door een onafhankelijk laboratorium. Zodra alle ruimtes zijn goedgekeurd, kunt u deze ruimtes weer betreden. Zo bent u er zeker van dat u geen risico’s oploopt.

Kosten asbest opruimen

Zonder informatie over uw specifieke situatie is het moeilijk om een prijs vast te stellen. De kosten zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren, zoals de asbestsoort, de hoeveelheid en de locatie. Bent u benieuwd naar de exacte kosten? Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave per mail! 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten opruimen? Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag! Wij werken voor onder andere particulieren, de overheid, agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties, bouw– en sloopbedrijven.

Scroll naar boven