Asbest weghalen

Wilt u asbest weghalen in uw woning of bedrijfspand?Dan raden wij aan om dit zo snel mogelijk te verwijderen. Asbest kan ernstige gevolgen op uw gezondheid. Als u zelf asbest gaat afbreken, is de kans groot dat u niet goed beschermt bent en schade kan oplopen. Laat asbest daarom verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf. De medewerkers van Jongdijk gaan veilig en snel te werk. Wilt u asbest laten verwijderen? Neem vrijblijvend contact op.

Vakkundig asbest weghalen

JongDijk is expert als het gaat om het verwijderen van asbest. Wij zijn onder andere werkzaam in Rotterdam, Den Haag, ’t Gooi en Amsterdam. Daarnaast zijn er nog veel meer regio’s waar we te werk gaan, de kans is dus aanzienlijk groot dat wij uw asbest probleem kunnen verhelpen. We hebben ervaring in binnen- en buitensaneringen voor zowel particulieren als bedrijven. Kiest u voor JongDijk, dan weet u zeker dat de sanering op een goede manier wordt uitgevoerd. Ons bedrijf heeft de juiste certificeringen om dit uit te voeren.

Asbest bestaat voornamelijk uit kleine vezels, daarom is asbest met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Heeft u twijfels over de aanwezigheid van asbest in uw omgeving? Lees hier hoe u asbest kunt herkennen. 

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Wat te doen bij asbest?

Is er in uw woning of bedrijfspand asbest geconstateerd? Dan is het niet verplicht om dit zo snel mogelijk te verwijderen. Zodra u met de asbesthoudende materialen gaat werken is het wel van belang om dit te laten saneren. Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing. Ondanks dat u niet verplicht bent om asbest direct te verwijderen, raden wij dit wel aan. Asbestvezels kunnen soms toch loskomen en als u deze inademt, kunnen deze diep in de longen terecht komen. Dit kan lijden tot schade aan de long, longvlies of buikvlies. Het team van JongDijk kan asbest op de juiste manier verwijderen. Ons team heeft meerdere certificaten in bezit en daarnaast hechten we veel waarde aan veiligheid. Daarom zitten we bovenop veranderingen in de veiligheidsrichtingen die horen bij ons vak. Wij zullen uw ruimte pas verlaten tot alle asbesthoudende materialen vrij zijn van asbest en wij doen er alles aan om te zorgen dat u geen gezondheidsklachten kunt oplopen. 

Inspectie aan huis

Heeft u wel een vermoeden dat er asbest aanwezig is maar bent u er niet zeker van? In dat geval komen onze medewerkers graag even langs voor een indicatie. Zodra er is vastgesteld dat er asbest aanwezig is, moet er een  asbestinventarisatierapport worden opgesteld door een onafhankelijk asbestinventarisatiebureau. Wij schakelen deze graag voor u in. Zodra dit rapport is opgesteld maken wij een prijsopgave op. Het saneren van asbest moet altijd voldoen aan de landelijke asbest regelgeving. JongDijk is hiervoor de beste partner. 

Kosten asbest verwijderen

Het is logisch dat u graag een prijsinschatting wilt hebben zodat u weet wat u kunt verwachten. Het is echter lastig om een inschatting te maken zonder de specifieke informatie over uw situatie. Ieder asbestproject is immers uniek. De prijs is onder meer afhankelijk van factoren als waar de asbest is gelokaliseerd, de hoeveelheid en de asbestsoort. Wilt u de exacte prijs van uw project weten? Vul dan ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen een dag een scherpe en complete prijsopgave per mail! 

Maak een afspraak

Wilt u graag asbest weghalen? Laat dit dan doen door een expert. Jongdijk asbestsanering helpt u graag! Neem contact op met één van onze professionals. Onze dienstverlening wordt onder meer aangeboden aan particulieren, de overheid, agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven

Scroll naar boven