Asbest Utrecht

Bent u woonachtig in Utrecht of heeft u hier een kantoorpand en heeft u asbest waargenomen? Dan is het belangrijk dat u dit door een gecertificeerd bedrijf laat verwijderen. Wanneer u zelf asbest gaat verwijderen, kan dit gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Vaak is het dan ook verboden om het zelf af te breken. De experts van JongDijk gaan veilig en vakkundig te werk. Weet u niet zeker of u te maken heeft met asbest? Wij komen graag bij u langs voor een inspectie. Maak vandaag nog een afspraak!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is een gespecialiseerd bedrijf in het verwijderen van asbest in onder meer Utrecht en omgeving. Saneringen voeren wij veelal uit in de buurt van Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en ’t Gooi. Onze specialisten hebben ervaring in zowel binnen- als buitensaneringen. We doen die voo particulieren en bedrijven. Daarbij zijn we een gecertificeerd bedrijf. Kiest u voor JongDijk, dan bent u ervan verzekerd dat de asbestverwijdering altijd op de juiste manier wordt uitgevoerd. 

Asbestvezels zijn met het blote oog niet te zien. Daardoor kan het lastig zijn om asbest te herkennen. JongDijk legt u daarom graag uit waar u asbesthoudende materialen aan kunt herkennen

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Wat te doen bij asbest?

Heeft u asbest aangetroffen in uw kantoorpand of woning? Het is dan niet direct verplicht om te laten verwijderen. De gevaarlijke stof hoeft pas verwijderd te worden wanneer u met asbesthoudende materialen gaat werken. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer u gaat renoveren. Ondanks dat het niet verplicht is om asbest te laten verwijderen, raden wij dit wel altijd sterk aan. De asbestvezels kunnen, bij per ongeluk inademen, diep uw longen doordringen en jaren later nog schade aanbrengen. JongDijk staat voor u klaar om de asbestverwijdering veilig en nauwkeurig uit te voeren. Ons team is in het bezit van de nodige certificaten. Daarbij staat een veilige werkwijze hoog bij ons in het vaandel. Daarom zijn we te allen tijde op de hoogte van de veiligheidsrichtlijnen die bij ons werk komen kijken. Wij ronden een project niet af voordat de betreffende ruimte weer volledig asbest vrij is. We zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat u niet wordt blootgesteld aan deze gevaarlijke stof. 

Inspectie aan huis

Wanneer u twijfelt of er asbesthoudende materialen aanwezig zijn in uw woning of bedrijfspand, komt het team van JongDijk graag bij u langs voor een inspectie. Mochten wij constateren dat het inderdaad om asbest gaat, laten wij een asbestinventarisatierapport opstellen door een onafhankelijk asbestinventarisatiebureau. Op basis van dit rapport bieden wij u een scherpe en exacte offerte. Het is van belang dat er bij het verwijderen van asbest altijd aan de landelijke asbest regelgeving wordt voldaan. JongDijk is hiervoor de beste partner.

Kosten asbest verwijderen

U bent uiteraard benieuwd naar de kosten voor het saneren van asbest. Echter is het lastig om een prijs vast te stellen zonder verdere informatie over uw p situatie. De kosten voor het verwijderen van asbest zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren. Hierbij kunt u denken aan de hoeveelheid, de asbestsoort en de plek waar het zich bevindt. Wilt u de exacte prijs weten voor uw project? Dan kunt u geheel vrijblijvend ons offerteformulier invullen! Binnen 24 uur ontvangt u een scherpe prijsopgave per mail.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraken maken voor het verwijderen van asbest in Utrecht? De experts van JongDijk staat voor u klaar! Neem contact op met één van onze specialisten. Onze dienstverlening wordt aangeboden aan onder andere particulieren, de overheid, agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven