Asbest verwijderen Amsterdam

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf om asbest te verwijderen in Amsterdam? Asbest is een gevaarlijke stof die vaak terug gevonden wordt in oude panden. Woont u in een oud huis of heeft u een oud bedrijfspand? Dan is de kans aanzienlijk groter dat u asbesthoudende materialen aantreft. Is dit het geval, laat dit dan zo snel mogelijk verwijderen. Asbestvezels zijn namelijk zeer gevaarlijk voor uw gezondheid wanneer u deze inademt. Daarnaast is het in veel gevallen verboden om het asbest zelf te verwijderen. 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is al jarenlang dé specialist in asbest verwijderen, onder meer in Amsterdam en omstreken. Verder zijn we ook veelal werkzaam in de regio’s Rotterdam, Den Haag, t Gooi en Utrecht. We voeren saneringen zowel binnen als buiten uit voor particulieren en bedrijven. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en weten dus exact hoe ze vakkundig en veilig met uw situatie om moeten gaan. We zijn natuurlijk ook niet voor niets een gecertificeerd bedrijf.

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

Het moge duidelijk zijn dat uw gezondheid gevaar loopt bij het inademen van asbestvezels. Wij raden dan eigenlijk ook altijd aan om asbest direct te laten verwijderen om narigheden te voorkomen. Bij JongDijk hebben we korte wachttijden en door onze centrale ligging in Nederland kunnen we snel ter plaatse zijn. Onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde certificaten. Daarnaast zijn we te allen tijde op de hoogte van de laatste regelgeving en voldoen onze materialen aan de vastgestelde milieu- en veiligheidseisen. Wij gaan niet weg voordat uw ruimte weer volledig asbestvrij is verklaard door een onafhankelijk laboratorium. 

Naast dat asbest risicovol is voor de gezondheid en daarom gesaneerd moet worden, bestaat er ook een wetgeving voor de verwijdering van de gevaarlijke stof. Eerder stond het jaartal hiervan vastgesteld op 2024. Na diverse gesprekken in de Eerste Kamer is er voor gekozen om dit uit te stellen tot 2028. Wilt u het nieuws rondom het Asbestverwijderingsbesluit niet missen? U vindt het op onze website.  

Mag u asbest zelf verwijderen?

Wij raden in principe altijd af om zelf asbest af te breken. In de meest gevallen is dit ook verboden. Toch bestaan er uitzonderingen op de regel. Let op: voordat u zelf aan de slag gaat, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de regels die gelden voor asbest verwijderen in Amsterdam en omgeving. Bent u dit niet, dan kunt u een fikse boete riskeren.  

Op Milieu Centraal vindt u de benodigde informatie, waaronder een checklist voor het herkennen van asbesthoudende materialen en een stappenplan voor het geval u daadwerkelijk asbest heeft geconstateerd. Neemt u liever het zekere voor het onzekere, dan is kunt u altijd een professional als JongDijk inschakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Het is logisch dat u benieuwd bent wat u kunt verwachten qua kosten. Zonder gegevens over uw specifieke informatie is het echter lastig om een prijsinschatting te maken. Het verwijderen van asbest is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid asbest, de soort en de plek waar het is gesignaleerd. Wilt u de exacte prijs weten? Vraag dan een offerte aan door ons online offerteformulier in te vullen en u ontvangt binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave in uw mailbox! 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven