Asbest verwijderen Den Haag

Zoekt u een asbest specialist in Den Haag voor het verwijderen van asbesthoudende materialen? Asbest is een gevaarlijke stof  en het is dus erg belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten verwijderen. Het inademen van asbestvezels is namelijk schadelijk voor uw gezondheid. Bovendien is het in de meeste gevallen verboden om het asbest zelf af te breken. Wilt u het asbest laten verwijderen door een gecertificeerd bedrijf? Maak dan vandaag nog een afspraak bij JongDijk! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is al jarenlang gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in onder meer Den Haag. Daarnaast voeren we ook regelmatig saneringen uit in de regio’s Amsterdam, Utrecht, ’t Gooi en Rotterdam. Het verwijderen van asbest doen we zowel binnen als buiten voor particulieren en bedrijven.  Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we vakkundig met uw project om moeten gaan. We zijn dan ook niet voor niets een gecertificeerd bedrijf! 

Wist u dat asbestvezels niet met het blote oog zichtbaar zijn? Daardoor kan het lastig zijn om gevaarlijke stof te signaleren. Lees hier waaraan u asbest kunt herkennen. 

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Waarom asbest laten verwijderen?

Het is duidelijk dat u met het inademen van asbestvezels ernstige gezondheidsrisico’s riskeert. Het is dan ook van belang dat het zo snel mogelijk wordt verwijderd. Hierbij kunt u rekenen op het team van JongDijk. We hebben geen lange wachttijden en dus kunnen we u snel helpen bij uw project. Daarnaast zijn we door onze centrale ligging in Nederland overal tijdig ter plaatse. Onze medewerkers zijn in het bezit van de nodige certificaten en te allen tijde op de hoogte van de laatste regelgeving. Bovendien  voldoet al ons materieel aan de daarvoor vastgestelde milieu- en veiligheidseisen. Wij gaan niet weg voordat al uw ruimte volledig asbestvrij is verklaard. 

Asbest dient niet alleen gesaneerd te worden vanwege de veiligheid, maar ook vanwege de bestaande wetgeving. Waar het jaartal hiervan eerst stond vastgesteld op 2024, is dit inmiddels uitgesteld tot 2028. Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het Asbestverwijderingsbesluit? U leest het allemaal op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Hoewel er uitzonderingen op de regel zijn, raden wij het in principe altijd af om zelf asbest te verwijderen. Dit is in de meeste gevallen namelijk ook verboden. Bevindt u zich in een situatie waarin u wel zelf het asbest mag verwijderen? Zorg dan dat u goed op de hoogte bent van de geldende regels, anders kunt u een fikse boete krijgen. De website van Milieu Centraal biedt alle informatie die u nodig heeft voor het zelf afbreken van asbest. Hierbij kunt u denken aan een checklist voor het herkennen van asbesthoudende materialen en een stappenplan voor het moment dat u daadwerkelijk asbest heeft geconstateerd. Wilt u liever zeker weten dat de sanering compleet volgens de regels verloopt? In dat geval kunt u het beste een professional als JongDijk inschakelen. 

Kosten asbest verwijderen

De kosten voor het verwijderen van asbest zijn afhankelijk van veel verschillende factoren, waaronder de plek waar het asbest is gelokaliseerd, de hoeveelheid en de asbestsoort. Het is dan ook moeilijk om zonder gegevens over uw specifieke project een prijs vast te stellen. Voor de exacte kosten kunt u ons online offerteformulier invullen. U ontvangt dan binnen een dag een scherpe prijsopgave in uw mailbox! 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Den Haag? Neem dan contact op met ons team. Wij werken voor onder meer particulieren, de overheidagrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven.