Asbest verwijderen Den Haag

Heeft u in uw woning of bedrijfspand in Den Haag asbest aangetroffen? Laat dan een asbestinventarisatie uitvoeren en een gecertificeerd asbestverwijderaar het asbest saneren. Zo voorkomt u dat het asbest uw gezondheid kan aantasten. Bent u op zoek naar experts in asbest verwijderen in Den Haag en omgeving ? Maak vandaag nog een afspraak met het team van JongDijk. 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is al jarenlang gespecialiseerd in asbest verwijderen in onder meer Den Haag. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we vakkundig met uw project om moeten gaan. We zijn dan ook niet voor niets een gecertificeerd bedrijf.

Daarnaast doen wij ook asbest verwijderen in Rotterdam en de regio’s Amsterdam, Utrecht en ’t Gooi. Het saneren van asbest doen we zowel binnen als buiten voor particulieren en bedrijven.  

 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Wat is asbest?

Asbest is een natuurlijk gesteente dat voor 1994 veel werd toegepast in de bouw. Het heeft vele goede eigenschappen; zo is het isolerend, brandwerend en enorm sterk, dus duurzaam. Bovendien was het erg goedkoop. Later bleek dat de minuscule asbestvezels gevaarlijk zijn en onder meer asbestose kunnen veroorzaken. Daarom is het gebruik van asbest inmiddels verboden. 

Heeft u een huis of kantoorpand dat gebouwd is vóór 1994, dan heeft u kans dat er asbest aanwezig is. Gaat het om hechtgebonden asbest, doen hoeft u dit niet direct te laten saneren. Bij niet hechtgebonden asbest is dit wel anders. Waar vast asbest geen direct gevaar vormt voor uw gezondheid, is dat bij losgebonden asbest wel het geval. Weet u niet zeker met welk type asbest u te maken heeft? Hier leest u hoe u asbest kunt herkennen

Waarom asbest laten verwijderen?

Het is duidelijk dat u met het inademen van asbestvezels ernstige gezondheidsrisico’s riskeert. Het is dan ook van belang dat het zo snel mogelijk wordt verwijderd. Hierbij kunt u rekenen op het team van JongDijk. 

We hebben geen lange wachttijden en dus kunnen we u snel helpen bij uw project. Daarnaast zijn we door onze centrale ligging in Nederland overal tijdig ter plaatse.
Onze medewerkers zijn in het bezit van de nodige certificaten en te allen tijde op de hoogte van de laatste regelgeving. 

Bovendien voldoet al ons materieel aan de daarvoor vastgestelde milieu- en veiligheidseisen. Wij gaan niet weg voordat al uw ruimte volledig asbestvrij is verklaard. 

Asbest dient niet alleen gesaneerd te worden vanwege de veiligheid, maar ook vanwege de bestaande wetgeving. Waar het jaartal hiervan eerst stond vastgesteld op 2024, is dit inmiddels uitgesteld tot 2028. Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het Asbestverwijderingsbesluit? U leest het allemaal op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Hoewel er uitzonderingen op de regel zijn, raden wij het in principe altijd af om zelf asbest te verwijderen. Dit is in de meeste gevallen namelijk ook verboden. Bevindt u zich in een situatie waarin u het wel zelf mag verwijderen? Zorg dan dat u goed op de hoogte bent van de geldende regels over asbest verwijderen in Den Haag en omgeving, anders kunt u een fikse boete krijgen. De website van Milieu Centraal biedt alle informatie die u nodig heeft voor het zelf afbreken van asbest. Hierbij kunt u denken aan een checklist voor het herkennen van asbesthoudende materialen en een stappenplan voor het moment dat u daadwerkelijk asbest heeft geconstateerd. Wilt u liever zeker weten dat de sanering compleet volgens de regels verloopt? In dat geval kunt u het beste een professional als JongDijk inschakelen. 

Kosten asbest verwijderen

De kosten voor het verwijderen van asbest zijn afhankelijk van veel verschillende factoren, waaronder de plek waar het asbest is gelokaliseerd, de hoeveelheid en de asbestsoort. Het is dan ook moeilijk om zonder gegevens over uw specifieke project een prijs vast te stellen. Voor de exacte kosten kunt u ons online offerteformulier invullen. U ontvangt dan binnen een dag een scherpe prijsopgave in uw mailbox! 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven