Asbest verwijderen Utrecht

Bent u woonachtig of werkzaam in Utrecht en heeft u in uw woning of bedrijfspand waar asbest verwijderd moet worden? Laat het zo snel mogelijk verwijderen door een gecertificeerd bedrijf. Zelf asbest afbreken kan nare gevolgen hebben voor uw gezondheid en in de meeste gevallen is het ook verboden om hier zelf mee aan de slag te gaan. JongDijk gaat vakkundig en veilig te werk. 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is onbetwiste expert als het gaat om asbest verwijderen in Utrecht en daarbuiten. Zo zijn we ook werkzaam in onder meer Rotterdam, Den Haag, ’t Gooi en Amsterdam. We hebben ervaring in binnen- en buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. JongDijk is gecertificeerd in het verwijderen van asbest. Kiest u voor ons team, dan weet u zeker dat de sanering op de juiste manier wordt uitgevoerd. 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Wat te doen bij asbest?

Is er bij u sprake van asbest, dan bent u niet verplicht om het direct te laten verwijderen. In principe hoeft u het asbest pas te laten verwijderen wanneer u de asbesthoudende materialen moet werken, bijvoorbeeld omdat u in een verbouwing zit. Hoewel u dus niet verplicht bent, raden wij het eigenlijk altijd aan om het asbest te saneren. Ademt u per ongeluk asbestvezels in, dan kunnen deze diep in de longen doordringen en jaren later nog schade aan de longen, longvlies of buikvlies toebrengen. 

Voor het veilig laten verwijderen van asbest in Utrecht of daarbuiten kunt u de medewerkers van JongDijk inschakelen. Ons team is namelijk in het bezit van de nodige certificaten. Daarnaast hechten we veel waarde aan veiligheid en dus zijn we altijd op de hoogte van de veiligheidsrichtlijnen die horen bij ons werk. Wij gaan niet weg tot uw ruimte weer volledig asbest vrij is en zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat u niet wordt blootgesteld aan de gevaarlijke stof. 

Inspectie aan huis

Bent u er niet zeker van of er asbest in uw woning of bedrijfspand zit? In dat geval komen onze experts graag bij u langs voor een inspectie. Wanneer er is vastgesteld dat het inderdaad om asbest gaat, moet er een asbestinventarisatierapport worden opgesteld door een onafhankelijk asbestinventarisatiebureau. 

Op basis van dit rapport maken wij een complete prijsopgave op. Het saneren van asbest moet altijd voldoen aan de landelijke asbest regelgeving. JongDijk is hiervoor de beste partner. 

Kosten asbest verwijderen

Het is logisch dat u graag een prijsinschatting wilt hebben zodat u weet wat u kunt verwachten. Het is echter lastig om een inschatting te maken zonder de specifieke informatie over uw situatie. Ieder asbestproject is immers uniek. De prijs is onder meer afhankelijk van factoren als waar de asbest is gelokaliseerd, de hoeveelheid en de asbestsoort. Wilt u de exacte prijs van uw project weten? Vul dan ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen een dag een scherpe en complete prijsopgave per mail! 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven