Asbest verwijderen Gouda

Heeft u asbest aangetroffen bij uw woning of bedrijfspand? Dan is het verstandig om direct JongDijk in te schakelen voor een asbestsanering. Asbest kan namelijk risico’s voor uw gezondheid met zich meebrengen. Wij zorgen ervoor dat al het asbest volledig en effectief verwijderd wordt. Maak direct een afspraak!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé expert als het gaat om asbest verwijderen in Gouda en omgeving. Onze professionals medewerkers doen zowel binnen- als buitensaneringen. We hebben jarenlange ervaring, weten exact hoe we met asbest moeten omgaan én zijn ook nog eens een gecertificeerd bedrijf. Reden genoeg dus om voor ons te kiezen! 

Twijfelt u over de aanwezigheid van asbest? Dit is helemaal niet zo gek, aangezien asbest met het blote oog niet zichtbaar is. Wij leggen graag aan u uit hoe u asbest kunt herkennen

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Waar komt asbest het meest voor?

Asbest is een zeer schadelijk materiaal dat op veel plekken in en rondom uw woning en/of bedrijfspand kan voorkomen. Ook wanneer u een schuur of garage heeft zijn dit belangrijke plekken om te laten checken op asbest. Asbest kan alleen voorkomen in panden die gebouwd zijn voor 1994. Als asbestsaneringsbedrijf kunnen wij zelf geen asbestinventarisatie uitvoeren. Daarom laten we dit uivoeren door een gecertificeerd asbestinventarisatiebureau. Zij controleren alle belangrijke plekken in en rondom huis waar asbest kan zitten.

Mag u asbest zelf verwijderen?

Er zijn situaties waarbij u zelf asbest mag verwijderen. Het is goed om te weten dat hiervoor strenge regels gelden. Op de website van Milieu Centraal is meer informatie te vinden over het verwijderen van asbest. Daarnaast biedt de site nog een handige checklist om asbest te herkennen en een stappenplan voor wanneer u asbest heeft gesignaleerd. Neem alle informatie goed in u op om een fikse boete te voorkomen. Neemt u liever het zekere voor het onzekere? Dan kunt u uiteraard het team van JongDijk inschakelen. Wij voeren altijd een eindcontrole uit door een onafhankelijk laboratorium. Wanneer deze eindecontrole volstaat wordt de ruimte of het gebied vrijgegeven. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat al het asbest wordt verwijderd.

Kosten asbest verwijderen

Zonder verdere informatie over uw situatie is het vrijwel niet mogelijk om de kosten voor de asbestverwijdering in te schatten. De prijs hangt namelijk af van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid asbest, de soort en de plek waar het zich bevindt. Vul daarom ons offerteformulier in en u ontvangt van ons binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave in uw mailbox! 

Maak een afspraak

Heeft u vragen over de mogelijkheden om asbest effectief en grondig te laten verwijderen? Of wilt u graag een asbestinventarisatie laten uitvoeren? Neem dan snel contact op met onze experts voor asbest verwijderen in Gouda. Wij komen onder andere bij particulieren, de overheid, agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties, bouw- en sloopbedrijven.