Asbest verwijderen Gouda

Heeft u asbest aangetroffen bij uw woning of bedrijfspand? Dan is het verstandig om direct JongDijk in te schakelen voor een asbestsanering. Asbest kan namelijk risico’s voor uw gezondheid met zich meebrengen. Wij zorgen ervoor dat al het asbest volledig en effectief verwijderd wordt. Maak direct een afspraak!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is onbetwiste expert als het gaat om asbest verwijderen in Gouda en daarbuiten. Zo zijn we ook werkzaam in onder meer Rotterdam, Den Haag, ’t Gooi en Amsterdam. We hebben ervaring in binnen- en buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. JongDijk is gecertificeerd in het verwijderen van asbest. Kiest u voor ons team, dan weet u zeker dat de sanering op de juiste manier wordt uitgevoerd. 

Waarom JongDijk?

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waar komt asbest het meest voor?

Asbest is een zeer schadelijk materiaal dat op veel plekken in en rondom uw woning en/of bedrijfspand kan voorkomen. Ook wanneer u een schuur of garage heeft zijn dit belangrijke plekken om te laten checken op asbest. Asbest kan alleen voorkomen in panden die gebouwd zijn voor 1994. Als asbestsaneringsbedrijf kunnen wij zelf geen asbestinventarisatie uitvoeren. Daarom laten we dit uivoeren door een gecertificeerd asbestinventarisatiebureau. Zij controleren alle belangrijke plekken in en rondom huis waar asbest kan zitten.

 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Asbest verwijderen in Gouda en omgeving moet volgens landelijke asbest regelgeving. In sommige gevallen mag u zelf het asbest verwijderen. Het is goed om te weten dat hiervoor strenge regels gelden. Op de website van Milieu Centraal is meer informatie te vinden over het verwijderen. Daarnaast biedt de site nog een handige checklist om asbest te herkennen en een stappenplan voor wanneer u asbest heeft gesignaleerd. Neem alle informatie goed in u op om een fikse boete te voorkomen. 

Neemt u liever het zekere voor het onzekere? Dan kunt u uiteraard het team van JongDijk inschakelen. Wij voeren altijd een eindcontrole uit door een onafhankelijk laboratorium. Wanneer deze eindecontrole volstaat wordt de ruimte of het gebied vrijgegeven. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat al het asbest wordt verwijderd.

Kosten asbest verwijderen

Zonder verdere informatie over uw situatie is het vrijwel niet mogelijk om de kosten voor de asbestverwijdering in te schatten. De prijs hangt namelijk af van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid asbest, de soort en de plek waar het zich bevindt. Vul daarom ons offerteformulier in en u ontvangt van ons binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave in uw mailbox! 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven