Asbest verwijderen Gouda

asbest verwijderen gouda

Heeft u asbest aangetroffen bij uw woning of bedrijfspand in Gouda? Dan is het verstandig om direct JongDijk in te schakelen om een asbestsanering te realiseren. Wij zorgen ervoor dat al het asbest volledig en effectief verwijderd wordt. In bepaalde gevallen mag u zelf kleine oppervlaktes asbest verwijderen. Hier gelden echter strikte voorwaarden voor op basis van het Bouwbesluit. De reden hiervoor is doordat er asbestvezels kunnen vrijkomen die schadelijk zijn voor uw gezondheid. Het is hierom aan te raden om specialisten in te schakelen voor het verwijderen van asbest in Gouda.

Wilt u meer weten over het herkennen van asbest? Lees ons informatieve artikel hierover.

Zoekt u een asbestsaneringsbedrijf in Gouda en omgeving?

JongDijk verwijderd asbest in Gouda en de omgeving van Gouda. Wij zorgen ervoor dat u niet lang hoeft te wachten zodat uw woning of bedrijfspand snel en veilig asbestvrij is. Onze specialisten werken volgens de meest recente richtlijnen en regelgeving.

Waar komt asbest in Gouda het meest voor?

Asbest is een zeer schadelijk materiaal dat op veel plekken in en rondom uw woning kan voorkomen. Ook wanneer u een schuur of garage heeft zijn dit belangrijke plekken om te laten checken op asbest. Asbest kan alleen voorkomen in panden die gebouwd zijn voor 1994. Als asbestsaneringsbedrijf kunnen wij zelf geen asbestinventarisatie uitvoeren, maar wordt dit gerealiseerd door een gecertificeerd asbestinventarisatiebureau. Zij controleren alle belangrijke plekken in en rondom huis waar asbest kan zitten.

JongDijk, uw specialist voor asbest verwijderen in Gouda

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf om asbest in Gouda te verwijderen, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakkundige medewerkers voorzien uw woning of bedrijfspand van een vakkundige asbestsanering en doen dit direct doeltreffend. Er wordt altijd een eindcontrole uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium. Wanneer deze eindecontrole volstaat wordt de ruimte of het gebied vrijgegeven. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat al het asbest wordt verwijderd.

Meer informatie over asbest in Gouda verwijderen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden om asbest effectief en grondig te laten verwijderen? Of wilt u graag een asbestinventarisatie laten uitvoeren? Neem dan snel contact op met onze experts voor asbest verwijderen in Gouda. U kunt contact opnemen door te bellen met 085 0470 470 of mail naar info@jongdijk-asbest.nl. Voor meer informatie over de regelgeving van de gemeente Gouda kan u deze pagina raadplegen.

gemeente gouda asbest regelgeving