Asbest verwijderen Amsterdam

Bent u woonachtig of werkzaam in Amsterdam en heeft u in uw woning of bedrijfspand waar asbest verwijderd moet worden? Laat het zo snel mogelijk verwijderen door een gecertificeerd bedrijf. Zelf asbest afbreken kan nare gevolgen hebben voor uw gezondheid en in de meeste gevallen is het ook verboden om hier zelf mee aan de slag te gaan. JongDijk gaat vakkundig en veilig te werk. 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is onbetwiste expert als het gaat om asbest verwijderen in Amsterdam en daarbuiten. Zo zijn we ook werkzaam in onder meer Rotterdam, Den Haag, ’t Gooi en Utrecht. We hebben ervaring in binnen- en buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. JongDijk is gecertificeerd in het verwijderen van asbest. Kiest u voor ons team, dan weet u zeker dat de sanering op de juiste manier wordt uitgevoerd. 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten saneren?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is het saneren van asbest niet direct verplicht. Vanwege de gezondheidsrisico’s raden wij wel altijd aan om over te gaan tot asbestverwijdering. Voor het deskundig saneren van asbest kunt u het beste een daarvoor gecertificeerd bedrijf inschakelen, zoals JongDijk. Onze wachttijden zijn kort en dus kunnen we snel bij u ter plaatse zijn. Kiest u voor onze dienstverlening, dan kunt u rekenen op een vakkundige en bovenal veilige aanpak. 

Wist u dat er een wetgeving bestaat voor het verplicht verwijderen van asbest? In eerste instantie moesten alle asbestdaken voor 2024 verwijderd zijn. Na diverse gesprekken in de Eerste Kamer is dit uitgesteld naar 2028. Op onze website kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent het Asbestverwijderingsbesluit.

Mag ik zelf asbest verwijderen?

In principe is het zelf verwijderen van asbest verboden. Toch zijn er enkele uitzonderingen op de regel. Zorg dat u goed op de hoogte bent van de eisen betreffende het verwijderen van asbest alvorens u aan de slag gaat. U moet namelijk aan veel voorwaarden voldoen. Voldoet u hier niet aan, dan kunt u een fikse boete riskeren. Alle informatie over het zelf weghalen van asbest vindt u op de website van Milieu Centraal. Naast een checklist om asbest te herkennen, bieden zij ook een stappenplan voor het geval u daadwerkelijk asbest heeft geconstateerd. Wilt u er zeker van zijn dat de sanering volgens de regels verloopt, dan kunt u het project het beste uitbesteden. 

Kosten asbest verwijderen

Het is logisch dat u graag een prijsinschatting wilt hebben zodat u weet wat u kunt verwachten. Het is echter lastig om een inschatting te maken zonder de specifieke informatie over uw situatie. Ieder asbestproject is immers uniek. De prijs is onder meer afhankelijk van factoren als waar de asbest is gelokaliseerd, de hoeveelheid en de asbestsoort. Wilt u de exacte prijs van uw project weten? Vul dan ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen een dag een scherpe en complete prijsopgave per mail! 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven