Asbest verwijderen Bloemendaal

Bent u woonachtig of werkzaam in Bloemendaal en heeft u in uw woning of bedrijfspand waar asbest verwijderd moet worden? Laat het zo snel mogelijk verwijderen door een gecertificeerd bedrijf. Zelf asbest afbreken kan nare gevolgen hebben voor uw gezondheid en in de meeste gevallen is het ook verboden om hier zelf mee aan de slag te gaan. JongDijk gaat vakkundig en veilig te werk. 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is onbetwiste expert als het gaat om asbest verwijderen in Bloemendaal en daarbuiten. Zo zijn we ook werkzaam in onder meer Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. We hebben ervaring in binnen- en buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. JongDijk is gecertificeerd in het verwijderen van asbest. Kiest u voor ons team, dan weet u zeker dat de sanering op de juiste manier wordt uitgevoerd. 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

Wanneer er asbest in uw pand is geconstateerd, is er nog niet direct reden tot zorg. Asbest wordt pas gevaarlijk wanneer de materialen waar het zich in bevindt worden bewerkt, bijvoorbeeld omdat u gaat verbouwen. Ademt u asbest in, dan worden er kleine vezels losgelaten die moeilijk door het lichaam kunnen worden afgestoten. Dit kan grote gevolgen hebben voor de gezondheid. Daarom raden wij altijd aan om het asbest te laten verwijderen door een bedrijf die hierin is gespecialiseerd. JongDijk is hiervoor de ideale partner. Onze wachttijden zijn kort, waardoor we snel met uw project aan de slag kunnen. 

Asbest dient niet alleen verwijderd te worden vanwege de gezondheidsrisico’s. Er is namelijk ook een wetgeving die het verwijderen van asbest verplicht. Het jaartal hiervan stond vastgesteld op 2024. Dit wil zeggen dat alle asbestdaken voor 2024 verwijderd zouden moeten zijn. Na meerdere overleggen in de Eerste Kamer is het uitgesteld tot 2028. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het Asbestverwijderingsbesluit? U kunt alle informatie hierover lezen op onze website. 

Mag ik zelf asbest verwijderen?

Wilt u zelf asbest verwijderen? Zorg dan dat u goed op de hoogte bent van de regels die gelden bij asbestverwijdering. Houdt u zich niet aan de daarvoor vastgestelde regels, dan kunt u een fikse boete riskeren. Bovendien kan het zelf verwijderen van asbest ook erg gevaarlijk zijn. Daarom raden wij het altijd af. Daarnaast is het in veel gevallen ook verboden om zelf asbest af te breken.

Gaat u toch zelf aan de slag, dan kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft op de website van Milieu Centraal. Hierop staat een checklist waarmee u asbesthoudende materialen kunt herkennen en een stappenplan met wat te doen als u daadwerkelijk asbest heeft geconstateerd. Wilt u er liever zeker van zijn dat de sanering conform de daarvoor bestaande regelgeving en veiligheidsnormen wordt uitgevoerd? Dan is het zeer aan te raden om een professional als JongDijk in te schakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Het is logisch dat u graag een prijsinschatting wilt hebben zodat u weet wat u kunt verwachten. Het is echter lastig om een inschatting te maken zonder de specifieke informatie over uw situatie. Ieder asbestproject is immers uniek. De prijs is onder meer afhankelijk van factoren als waar de asbest is gelokaliseerd, de hoeveelheid en de asbestsoort. Wilt u de exacte prijs van uw project weten? Vul dan ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen een dag een scherpe en complete prijsopgave per mail! 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven