Asbest verwijderen Hillegom

Bent u woonachtig of werkzaam in Hillegom en heeft u in uw woning of bedrijfspand waar asbest verwijderd moet worden? Laat het zo snel mogelijk verwijderen door een gecertificeerd bedrijf. Zelf asbest afbreken kan nare gevolgen hebben voor uw gezondheid en in de meeste gevallen is het ook verboden om hier zelf mee aan de slag te gaan. JongDijk gaat vakkundig en veilig te werk. 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is onbetwiste expert als het gaat om asbest verwijderen in Hillegom en daarbuiten. Zo zijn we ook werkzaam in onder meer Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. We hebben ervaring in binnen- en buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. JongDijk is gecertificeerd in het verwijderen van asbest. Kiest u voor ons team, dan weet u zeker dat de sanering op de juiste manier wordt uitgevoerd. 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

Is er asbest geconstateerd in uw woning of bedrijfspand? Dan is het van belang dat het zo snel mogelijk verwijderd wordt. Asbestvezels zijn namelijk erg schadelijk voor uw gezondheid wanneer u deze inademt. Voor de asbestsanering kunt u JongDijk inschakelen. Door onze korte wachttijden, kunnen we u snel van dienst zijn. Laat u de sanering uitvoeren door onze medewerkers, dan kunt u erop rekenen dat dit op een deskundige manier gebeurd.  

Asbest dient niet alleen verwijderd te worden vanwege de gevaren die het met zich meebrengt wanneer er vezels vrijkomen. Er bestaat namelijk ook een wetgeving voor het verplicht saneren van deze stof. Voorheen stond dit vastgesteld op 2024 en was het de bedoeling dat voor die tijd alle asbesthoudende daken en dergelijke gesaneerd zouden moeten zijn. Na diverse gesprekken in de Eerste Kamer is dit uitgesteld naar 2028. Wilt u het laatste nieuws rondom het Asbestverwijderingsbesluit blijven volgen? U leest het allemaal op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Doordat het afbreken van asbesthoudende materialen gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, raden wij altijd aan om de sanering door een professional te laten uitvoeren. Desalniettemin zijn er toch situaties waarin u zelf het asbest mag verwijderen. Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk om goed in te lezen wat betreft de regels die gelden voor het verwijderen van asbest. Doet u dit niet, dan kunt u een fikse boete riskeren.

De website van Milieu Centraal beschikt over alle informatie die u nodig heeft. Zo bieden ze een checklist waarmee u asbest kunt herkennen en een stappenplan voor het geval u asbest heeft gesignaleerd. Bent u er liever zeker van dat de asbestverwijdering volgens de regels verloopt? Neem dan contact op met het team van JongDijk. 

Kosten asbest verwijderen

Het is logisch dat u graag een prijsinschatting wilt hebben zodat u weet wat u kunt verwachten. Het is echter lastig om een inschatting te maken zonder de specifieke informatie over uw situatie. Ieder asbestproject is immers uniek. De prijs is onder meer afhankelijk van factoren als waar de asbest is gelokaliseerd, de hoeveelheid en de asbestsoort. Wilt u de exacte prijs van uw project weten? Vul dan ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen een dag een scherpe en complete prijsopgave per mail! 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven