Asbest verwijderen Hillegom

Heeft u in uw woning of bedrijfspand asbesthoudende materialen aangetroffen? Dan kunt u het beste zo snel mogelijk op zoek naar een professional die dit voor u kan verwijderen. Asbest kan namelijk risico’s voor de gezondheid met zich meebrengen. Naast dat het gevaarlijk is, is het in de meeste gevallen ook verboden om asbest zelf af te breken. Wilt u asbest laten verwijderen in regio Delft? Maak dan direct een afspraak!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is gespecialiseerd in asbestsanering in regio Hillegom en omstreken. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in binnen- en buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. Kiest u voor JongDijk, dan kiest u voor een gecertificeerd bedrijf die gaat voor een veilige en vakkundige aanpak. 

Doordat asbestvezels met het blote oog niet waarneembaar zijn, is het lastig om asbest te signaleren. Twijfelt u daardoor aan de aanwezigheid van deze gevaarlijke stof? U leest hier waaraan u asbest kunt herkennen. 

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Waarom asbest laten verwijderen?

Is er asbest geconstateerd in uw woning of bedrijfspand? Dan is het van belang dat het zo snel mogelijk verwijderd wordt. Asbestvezels zijn namelijk erg schadelijk voor uw gezondheid wanneer u deze inademt. Voor de asbestsanering kunt u JongDijk inschakelen. Door onze korte wachttijden, kunnen we u snel van dienst zijn. Laat u de sanering uitvoeren door onze medewerkers, dan kunt u erop rekenen dat dit op een deskundige manier gebeurd.  

Asbest dient niet alleen verwijderd te worden vanwege de gevaren die het met zich meebrengt wanneer er vezels vrijkomen. Er bestaat namelijk ook een wetgeving voor het verplicht saneren van deze stof. Voorheen stond dit vastgesteld op 2024 en was het de bedoeling dat voor die tijd alle asbesthoudende daken en dergelijke gesaneerd zouden moeten zijn. Na diverse gesprekken in de Eerste Kamer is dit uitgesteld naar 2028. Wilt u het laatste nieuws rondom het Asbestverwijderingsbesluit blijven volgen? U leest het allemaal op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Doordat het afbreken van asbesthoudende materialen gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, raden wij altijd aan om de sanering door een professional te laten uitvoeren. Desalniettemin zijn er toch situaties waarin u zelf het asbest mag verwijderen. Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk om goed in te lezen wat betreft de regels die gelden voor het verwijderen van asbest. Doet u dit niet, dan kunt u een fikse boete riskeren. De website van Milieu Centraal beschikt over alle informatie die u nodig heeft. Zo bieden ze een checklist waarmee u asbest kunt herkennen en een stappenplan voor het geval u asbest heeft gesignaleerd. Bent u er liever zeker van dat de asbestverwijdering volgens de regels verloopt? Neem dan contact op met het team van JongDijk. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder gegevens over uw specifieke situatie is het lastig om een goede inschatting van de prijs te maken. De kosten hangen namelijk af van diverse factoren, zoals de asbestsoort, de hoeveelheid en de locatie. Bent u benieuwd naar de precieze kosten van uw saneringsproject? Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe en complete prijsopgave in uw mailbox! 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Hillegom? Neem dan contact met ons op. Wij werken voor onder meer particulieren, de overheidagrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven.

Scroll naar boven