Asbest verwijderen Lisse

Heeft u vermoeden dat er asbest aanwezig is in uw woning of bedrijfspand?Neem dan zo snel mogelijk contact op met JongDijk. Wij weten namelijk exact hoe we uw saneringsproject het beste kunnen aanpakken. De vezels die bij asbest vrijkomen zijn erg schadelijk voor uw gezondheid. Het is dan ook van belang dat het op de juiste manier wordt verwijderd. Wilt u meer informatie over asbest of direct een afspraak maken? Neem dan contact op met ons team! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is dé specialist op het gebied van asbest verwijderen in Lisse en omstreken. Ook als u woonachtig bent in regio Den Haag, Amsterdam, ’t Gooi  en Utrecht kunt u bij ons terecht. Wij hebben zowel ervaring met binnen- als buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. Met zo’n gevaarlijke stof als asbest is het belangrijk dat er zeer nauwkeurig gewerkt wordt. We zijn dan ook niet voor niets een gecertificeerd bedrijf. Daarnaast hebben we alle kennis en kunde in huis om de sanering zo vakkundig en veilig mogelijk uit te vogelen. 

Zonder het juiste materieel zijn asbestvezels met het blote oog niet waarneembaar. Bent u er daardoor niet zeker van of u te maken hebt met asbest? Wij leggen u graag uit waar u asbest aan kunt herkennen

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Asbestinventarisatie

Voordat onze medewerkers het asbest kunnen verwijderen, is het essentieel dat er eerst een asbestinventarisatierapport wordt opgemaakt. Dit rapport wordt opgesteld door een onafhankelijk asbestinventarisatiebureau. Dit zetten wij eenvoudig voor u in gang. Zo hoeft u niet met meerdere partijen te schakelen. Is het rapport opgeleverd, dan beginnen wij de sanering conform het Procescertificaat Asbestverwijdering. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Vanwege de gevaren die het inademen van asbestvezels met zich mee kunnen brengen, raden wij altijd af om de sanering zelf uit te voeren. Daarnaast is het zelf verwijderen van asbest in de meeste gevallen ook verboden.  Toch zijn er bepaalde situaties waarbij u wel zelf de asbesthoudende materialen mag afbreken. Belangrijk hierbij is om rekening te houden met de regels die gelden voor asbestverwijdering. Doet u dit niet, dan kunt u een fikse boete riskeren. Op de website van Milieu Centraal vindt u alle informatie die u nodig hebt. Zo is er een checklist beschikbaar die u helpt om asbesthoudende materialen te herkennen, maar ook een stappenplan met wat u moet doen als u daadwerkelijk asbest heeft geconstateerd. Wilt u er zeker van zijn dat de sanering  goed wordt uitgevoerd? In dat geval kunt u het team van JongDijk inschakelen. Zodra de asbestverwijdering is afgerond, laten wij de asbesthoudende oppervlakten altijd nog controleren door een onafhankelijk laboratorium. Alleen bij goedkeuring wordt de ruimte weer vrijgegeven. Op deze manier bent u er zeker van dat alles asbestvrij is. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder informatie over uw specifieke situatie is het moeilijk om een prijs vast te stellen. De kosten zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren, zoals de asbestsoort, de hoeveelheid en de locatie. Bent u benieuwd naar de exacte kosten? Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave per mail! 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Lisse? Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag! Wij werken voor onder andere particulieren, de overheid, agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties, bouw– en sloopbedrijven.

Scroll naar boven