Asbest verwijderen Lisse

Bent u woonachtig of werkzaam in Lisse en heeft u in uw woning of bedrijfspand waar asbest verwijderd moet worden? Laat het zo snel mogelijk verwijderen door een gecertificeerd bedrijf. Zelf asbest afbreken kan nare gevolgen hebben voor uw gezondheid en in de meeste gevallen is het ook verboden om hier zelf mee aan de slag te gaan. JongDijk gaat vakkundig en veilig te werk. 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is onbetwiste expert als het gaat om asbest verwijderen in Lisse en daarbuiten. Zo zijn we ook werkzaam in onder meer Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. We hebben ervaring in binnen- en buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. JongDijk is gecertificeerd in het verwijderen van asbest. Kiest u voor ons team, dan weet u zeker dat de sanering op de juiste manier wordt uitgevoerd. 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Asbestinventarisatie

Voor ons team het asbest bij u kan komen verwijderen, moet er eerst een asbestinventarisatie worden uitgevoerd. Een asbestinventarisatierapport wordt opgesteld door een onafhankelijk bureau.

Tijdens het asbest onderzoek, controleert een inspecteur het hele gebouw of object op de aanwezigheid van de gevaarlijke stof en worden er materiaalmonsters genomen.

Na de onderzoeken wordt er een rapport opgemaakt waarin de bevindingen uiteen worden gezet. Op basis daarvan weet ons team wat hen te doen staat. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Vanwege de gevaren die het inademen van asbestvezels met zich mee kunnen brengen, raden wij altijd af om de sanering zelf uit te voeren. Daarnaast is het zelf verwijderen van asbest in de meeste gevallen ook verboden.  Toch zijn er bepaalde situaties waarbij u wel zelf de asbesthoudende materialen mag afbreken. Belangrijk hierbij is om rekening te houden met de regels die gelden voor asbestverwijdering. Doet u dit niet, dan kunt u een fikse boete riskeren.

Op de website van Milieu Centraal vindt u alle informatie die u nodig hebt. Zo is er een checklist beschikbaar die u helpt om asbesthoudende materialen te herkennen, maar ook een stappenplan met wat u moet doen als u daadwerkelijk asbest heeft geconstateerd. Wilt u er zeker van zijn dat de sanering  goed wordt uitgevoerd? In dat geval kunt u het team van JongDijk inschakelen. Zodra de asbestverwijdering is afgerond, laten wij de asbesthoudende oppervlakten altijd nog controleren door een onafhankelijk laboratorium. Alleen bij goedkeuring wordt de ruimte weer vrijgegeven. Op deze manier bent u er zeker van dat alles asbestvrij is. 

Kosten asbest verwijderen

Het is logisch dat u graag een prijsinschatting wilt hebben zodat u weet wat u kunt verwachten. Het is echter lastig om een inschatting te maken zonder de specifieke informatie over uw situatie. Ieder asbestproject is immers uniek. De prijs is onder meer afhankelijk van factoren als waar de asbest is gelokaliseerd, de hoeveelheid en de asbestsoort. Wilt u de exacte prijs van uw project weten? Vul dan ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen een dag een scherpe en complete prijsopgave per mail! 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven