Asbest verwijderen Nieuwegein

Is er in een woning of kantoorpand de aanwezigheid van asbest geconstateerd. Ga dan zo snel mogelijk op zoek naar een specialist die het asbest voor u kan verwijderen. Het afbreken van asbesthoudende materialen kan namelijk zeer schadelijk zijn voor uw gezondheid. Bovendien is het veelal ook verboden om de stof zelf te verwijderen. Wilt u asbest laten verwijderen in regio Nieuwegein? Maak vandaag nog een afspraak

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé specialist op het gebied van asbest verwijderen. Dit doen we onder meer in regio Amsterdam, Den Haag, ’t Gooi, Rotterdam en Utrecht. Wij voeren zowel binnen- als buitensaneringen uit. Ons professionele team beschikt over jarenlange ervaring en gaat bij elk project vakkundig en veilig te werk. Bovendien zijn we een gecertificeerd bedrijf in het verwijderen van asbest. Zo wordt kiezen voor ons nog makkelijker! 

Asbest is lastig te signaleren. Dit komt doordat asbestvezels met het blote oog niet waarneembaar zijn. Twijfelt u over de aanwezigheid van asbest? Lees hier hoe u asbest kunt herkennen. 

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Waarom asbest laten verwijderen?

Asbest in uw woning of bedrijfspand kan kan een gevaar vormen voor uw gezondheid. Het is dan ook ten zeerste aan te raden om asbest te laten saneren zodra u dit heeft aangetroffen. Hierbij staan de experts van JongDijk voor u klaar. Onze wachtlijsten zijn kort, wat betekent dat we snel met uw project aan de slag kunnen. Kiest u voor ons, dan bent u ervan verzekerd dat de asbestverwijdering vakkundig en vooral veilig wordt uitgevoerd. 

Asbest moet niet alleen verwijderd worden vanwege de gevaren die het met zich mee kan brengen, maar ook omdat er een wetgeving bestaat voor het verplicht verwijderen ervan. Waar het jaartal eerst was vastgesteld op 2024, is dat na diverse gesprekken in de Eerste Kamer uitgesteld naar 2028. Voor het laatste nieuws rondom het Asbestverwijderingsbesluit leest u op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Het is in principe verboden om zelf asbest te verwijderen. Toch zijn er bepaalde situaties waarin er een uitzondering wordt gemaakt. Voordat u aan de slag gaat, is het goed om te weten dat hier strenge regels voor gelden. Deze kunt u onder andere vinden op de website van Milieu Centraal. Daarnaast hebben ze een checklist voor het herkennen van asbest en een stappenplan met informatie over wat u moet doen wanneer u asbest heeft geconstateerd. Om een fikse boete te voorkomen is het belangrijk dat u de informatie goed doorleest. Wilt u liever zeker weten dat de asbestverwijdering volgens de regels verloopt? Dan kunt u uiteraard het team van JongDijk inschakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Het is erg lastig om de kosten voor het verwijderen van asbest in te schatten zonder verdere informatie over uw situatie te hebben. Er zijn namelijk diverse factoren die invloed hebben op de prijs, zoals de hoeveelheid, de asbestsoort en de plek waar het zich bevindt. Bent u benieuwd wat de prijzen zijn voor het verwijderen van asbest in Nieuwegein? Vraag een offerte aan en binnen 24 uur ontvangt u van ons een scherpe en exacte prijsopgave in uw mailbox! 

Scroll naar boven