Asbest verwijderen Woerden

Heeft u asbest in uw woning of bedrijfspand in Woerden aangetroffen en wilt u deze asbest laten verwijderen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met JongDijk! Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij elk project moeten aanpakken. Asbest is een gevaarlijke stof wat schadelijk kan zijn voor uw gezondheid. Hierdoor is het essentieel om het op de juiste wijze te verwijderen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer informatie in te winnen of een afspraak in te plannen.

Zoekt u een asbestverwijderingsbedrijf in Woerden en omgeving?

Voordat de specialisten van JongDijk het asbest bij u kunnen verwijderen moet er een asbestinventarisatierapport worden opgemaakt. Dit rapport moet worden opgemaakt door een onafhankelijk asbestinventarisatiebureau. Wij kunnen dit voor u in gang zetten zodat u niet met meerdere partijen hoeft te schakelen. Wanneer het rapport is opgeleverd kunnen wij het asbest bij u verwijderen.  Het verwijderen van asbest doen wij zeer vakkundig en veilig. Wij saneren conform het Procescertificaat Asbestverwijdering. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring en zijn onze medewerkers opgeleid, vakkundig en klantgericht.

Neem geen overbodig risico

Asbest kan een zeer gevaarlijke stof zijn wanneer het op een verkeerde wijze wordt verwijderd. Onnodig risico nemen is hierdoor onverantwoord. Door het door JongDijk te laten uitvoeren bent u ervan verzekerd dat het verwijderen van asbest op professionele en veilige wijze gebeurt.

Wat zijn de kosten voor het verwijderen van asbest in Woerden?

Elk project wat wij aanpakken is uniek. Gaat het om een asbestdak van een loods, gevelbekleding of bloembakken? Wij komen graag met u in contact om een op maat gemaakte offerte op te leveren.

Neem contact op met onze specialisten voor het verwijderen van asbest in Woerden!

Wilt u meer informatie over het verwijderen van asbest in Woerden? Of heeft u direct een asbestsaneringsbedrijf nodig? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij komen vervolgens bij u langs voor asbest verwijderen in Woerden. Wij zijn te bereiken op 085 0470 470 of mailt u naar info@jongdijk-asbest.nl.