Asbest verwijderen Woerden

Heeft u asbest in uw woning of bedrijfspand in Woerden aangetroffen en wilt u dit laten verwijderen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met JongDijk! Wij weten namelijk precies hoe wij elk project moeten aanpakken. Asbest is een gevaarlijke stof wat schadelijk kan zijn voor uw gezondheid. Hierdoor is het essentieel om het op de juiste wijze te verwijderen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer informatie in te winnen of een afspraak in te plannen!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé expert wat betreft het verwijderen van asbest in Woerden en omstreken. Ook als u woonachtig bent in regio AmsterdamDen Haag, ’t Gooi, Rotterdam en Utrecht kunt u bij ons terecht. Wij voeren zowel binnen- als buitensaneringen uit. We gaan niet alleen zeer deskundig te werk, maar zijn ook nog eens een gecertificeerd bedrijf. Tel daar ons jarenlange ervaring bij op en voor ons kiezen wordt opeens super makkelijk! 

Asbest is zonder het juiste materieel zeer lastig te signaleren. Bent u er niet zeker van of u met asbest te maken heeft? Wij leggen u graag uit hoe u asbest kunt herkennen

Waarom JongDijk?

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Asbestinventarisatie

Voordat de specialisten van JongDijk het asbest bij u kunnen verwijderen moet er een asbestinventarisatierapport worden opgemaakt. Dit rapport moet worden opgemaakt door een onafhankelijk asbestinventarisatiebureau. Wij kunnen dit voor u in gang zetten zodat u niet met meerdere partijen hoeft te schakelen. Wanneer het rapport is opgeleverd kunnen wij het asbest bij u verwijderen. Het verwijderen van asbest doen wij zeer vakkundig en veilig. Wij saneren namelijk conform het Procescertificaat Asbestverwijdering. Daarnaast bestaat ons team uit echte professionals en zijn ze opgeleid, vakkundig en klantgericht.

Mag u asbest zelf verwijderen?

Het wordt afgeraden om zelf asbest te verwijderen. Dit heeft te maken met de gezondheidsrisico’s die het met zich mee kan brengen. Toch mag u in sommige gevallen wel zelf asbest verwijderen. U moet hierbij goed letten op de regels die gelden voor asbestverwijdering. Wanneer u zich niet aan deze regels houdt, kunt u een fikse boete krijgen. Op de website van Milieu Centraal vindt u hier meer informatie over. Daarnaast bieden ze een handige checklist voor het herkennen van asbest en een stappenplan voor als de stof heeft gesignaleerd. Wilt u er liever zeker van zijn dat alles goed wordt uitgevoerd? Dan kunt u altijd JongDijk inschakelen. Na de sanering laten wij de asbesthoudende oppervlakten altijd controleren door een onafhankelijk laboratorium. Alleen bij goedkeuring wordt de ruimte weer vrijgegeven. Zo is alles gegarandeerd asbestvrij. 

Kosten asbest verwijderen

Het is niet mogelijk om een prijsinschatting te maken van de asbestverwijdering. De kosten zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren zoals de hoeveelheid en de asbestsoort. Vul daarom vrijblijvend ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een volledige prijsopgave in uw mailbox!

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven