Asbest verwijderen Zandvoort

Bent u woonachtig of werkzaam in Zandvoort en heeft u in uw woning of bedrijfspand waar asbest verwijderd moet worden? Laat het zo snel mogelijk verwijderen door een gecertificeerd bedrijf. Zelf asbest afbreken kan nare gevolgen hebben voor uw gezondheid en in de meeste gevallen is het ook verboden om hier zelf mee aan de slag te gaan. JongDijk gaat vakkundig en veilig te werk. 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is onbetwiste expert als het gaat om asbest verwijderen in Zandvoort en daarbuiten. Zo zijn we ook werkzaam in onder meer Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. We hebben ervaring in binnen- en buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. JongDijk is gecertificeerd in het verwijderen van asbest. Kiest u voor ons team, dan weet u zeker dat de sanering op de juiste manier wordt uitgevoerd. 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Asbest laten inspecteren

Als asbestsaneringsbedrijf mogen wij enkel asbest verwijderen. De asbest inspectie valt niet onder onze werkzaamheden. Als expert weten wij als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om asbest te herkennen.

Daarom schakelen wij voor u een asbestinventarisatiebureau in die kan aantonen waar en hoeveel asbest er aanwezig is. Zij maken een efficiënt rapport op en aan de hand van deze informatie komen wij langs om uw woning of kantoorpand volledig asbestvrij te maken. 

 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Vanwege de gezondheidsrisico’s die het inademen van asbestvezels met zich meebrengen, raden wij altijd ten zeerste af om zelf asbest te verwijderen. Daarnaast is het in de meeste gevallen ook verboden om de sanering zelf uit te voeren. Toch zijn er bepaalde situaties waarin u wel zelf aan de slag mag. Hier zijn echter strenge regels aan verbonden. Houdt u zich hier niet aan, dan kunt u een fikse boete riskeren.

Alle informatie die u nodig heeft voor het zelf verwijderen van asbest kunt u nalezen op de website van Milieu Centraal. De website beschikt over een checklist waarmee u eenvoudig asbesthoudende materialen kunt herkennen en een stappenplan met wat te doen als er daadwerkelijke sprake is van asbest. Wilt u er liever zeker van zijn dat de sanering volgens de regels verloopt, dan kunt u het beste een professional als JongDijk inschakelen. Wij gaan niet weg voordat uw woning of kantoor weer volledig asbestvrij is verklaard. 

Kosten asbest verwijderen

Het is logisch dat u graag een prijsinschatting wilt hebben zodat u weet wat u kunt verwachten. Het is echter lastig om een inschatting te maken zonder de specifieke informatie over uw situatie. Ieder asbestproject is immers uniek. De prijs is onder meer afhankelijk van factoren als waar de asbest is gelokaliseerd, de hoeveelheid en de asbestsoort. Wilt u de exacte prijs van uw project weten? Vul dan ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen een dag een scherpe en complete prijsopgave per mail! 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven