Asbest verwijderen Zandvoort

Heeft u asbest geconstateerd en wilt u dat hiernaar gekeken wordt door een professional? Dat is volkomen begrijpelijk. Asbest kan namelijk een gevaar vormen voor uw gezondheid. Daarom is het van belang om deze stof tijdig te verwijderen. De deskundige medewerkers van JongDijk staan dan ook altijd voor u klaar om uw woning of bedrijfspand volledig asbestvrij te maken. Voorkom gezondheidsrisico’s en maak direct een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in Zandvoort en omstreken. We voeren zowel binnen- als buitensaneringen uit voor bedrijven en particulieren. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en gaan bij elk project vakkundig te werk. Bovendien zijn we ook nog eens een gecertificeerd bedrijf. Zo wordt kiezen voor ons nog makkelijker! 

Wist u dat asbestvezels met het blote oog niet zichtbaar zijn? Hierdoor is het moeilijk om de stof te signaleren. Weet u niet zeker of u te maken heeft met asbest? Wij leggen graag aan u uit waar u asbesthoudende materialen aan kunt herkennen

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Asbest laten inspecteren

Als asbestsaneringsbedrijf mogen wij enkel asbest verwijderen. De asbest inspectie valt niet onder onze werkzaamheden. Als expert weten wij als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om asbest te herkennen. Daarom schakelen wij voor u een asbestinventarisatiebureau in die kan aantonen waar en hoeveel asbest er aanwezig is. Zij maken een efficiënt rapport op en aan de hand van deze informatie komen wij langs om uw woning of kantoorpand volledig asbestvrij te maken. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Vanwege de gezondheidsrisico’s die het inademen van asbestvezels met zich meebrengen, raden wij altijd ten zeerste af om zelf asbest te verwijderen. Daarnaast is het in de meeste gevallen ook verboden om de sanering zelf uit te voeren. Toch zijn er bepaalde situaties waarin u wel zelf aan de slag mag. Hier zijn echter strenge regels aan verbonden. Houdt u zich hier niet aan, dan kunt u een fikse boete riskeren. Alle informatie die u nodig heeft voor het zelf verwijderen van asbest kunt u nalezen op de website van Milieu Centraal. De website beschikt over een checklist waarmee u eenvoudig asbesthoudende materialen kunt herkennen en een stappenplan met wat te doen als er daadwerkelijke sprake is van asbest. Wilt u er liever zeker van zijn dat de sanering volgens de regels verloopt, dan kunt u het beste een professional als JongDijk inschakelen. Wij gaan niet weg voordat uw woning of kantoor weer volledig asbestvrij is verklaard. 

Kosten asbest verwijderen

Het is er lastig om zonder specifieke gegevens over uw situatie de kosten voor het verwijderen van asbest in te schatten. Zo is de prijs onder meer afhankelijk van de asbestsoort, de hoeveelheid en de plek waar het zich bevindt. Wilt u de exacte prijs weten? Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een complete prijsopgave in uw mailbox. 

Maak een afspraak

Heeft u kennisgenomen van asbest rondom, in of op uw woning of schuur? Neem dan zo snel mogelijk contact op met JongDijk. Wij kunnen asbest doeltreffend verwijderen. Met onze diensten hebben we onder meer al particulieren, de overheidagrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven geholpen. Nu u nog!