Asbest Den Haag

Denkt u asbest aangetroffen te hebben in uw woning of kantoorpand in Den Haag? De specialisten van JongDijk staan voor u klaar! Ons team gaat direct op een nauwkeurige en doeltreffende wijze aan de slag met het verwijderen van asbest.

Vakkundig asbest saneren

JongDijk B.V. is dé specialist in het saneren van asbest in de regio Den Haag. We zijn niet alleen expert in binnensaneringen voor zowel particulieren als bedrijven, maar ook in buitensaneringen. Het bekwame team van JongDijk heeft ervaring,  zijn gecertificeerd en werken vakkundig. 

Met het blote oog zijn asbestvezels niet waar te nemen. Twijfelt u of er asbest aanwezig is in uw woning of bedrijfspand? Wij leggen u graag uit hoe u asbest kunt herkennen

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Het belang van asbest verwijderen

Bent u er zeker van dat er asbest aanwezig is in uw kantoorpand, woning, schuur of garage? Dan is het van belang om zo spoedig mogelijk een gecertificeerd bedrijf in te schakelen. Asbest moet namelijk zo snel mogelijk verwijderd worden. Het is immers erg slecht voor de gezondheid en kan schade aanbrengen aan de longen wanneer het langdurig wordt ingeademd. Asbest kan op allerlei plekken waargenomen worden. Bijvoorbeeld in de riolering, schoorsteen, de dakgoot, het plafond of de dakkapel. Belangrijk om te weten is dat asbest in Den Haag zowel binnenshuis als buitenhuis aangetroffen kan worden. Laat asbest in Den Haag te allen tijde zo spoedig mogelijk vakkundig saneren door JongDijk.

Is het verwijderen van asbest verplichten?

Om uw eigen gezondheid te waarborgen, kunt u aangetroffen asbest het best zo snel mogelijk laten verwijderenHet verwijderen van asbest in Den Haag is echter niet verplicht. Bent u van plan een oudere woning aan te schaffen? Dan raden we het sterk aan om de woning eerst te laten inspecteren op asbest. We hebben het dan over woningen die gebouwd zijn tussen de jaren ‘40 en ‘90.

Kosten asbest verwijderen

Het is lastig om de kosten voor het verwijderen van asbest te bepalen zonder verdere informatie over uw exacte situatie. Elk project is immers uniek. De kosten voor het verwijderen van asbest zijn afhankelijk van diverse factoren. Hierbij kunt u onder meer denken aan de hoeveelheid asbest, waar het zich bevindt en de asbestsoort. Wilt u meer weten over de kosten van het verwijderen van asbest in Den Haag? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij JongDijk! Binnen 24 uur ontvangt u een scherpe prijsopgave per mail.

JongDijk biedt doeltreffend een oplossing!

Als gecertificeerd en specialistisch bedrijf in asbestverwijdering zien we het bij JongDijk als onze taak om asbest bij u in Den Haag veilig en vakkundig te verwijderen. Ons team werkt zeer zorgvuldig en effectief. Zij beschikken over jarenlange ervaring in het saneren van asbest op diverse plekken. Wilt u meer informatie over asbestinventarisering en asbestsanering in Den Haag? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten!

Scroll naar boven