Asbest Amersfoort verwijderen

Bent u woonachtig of werkzaam in Amersfoort en heeft u in uw woning of bedrijfspand waar asbest verwijderd moet worden? Laat het zo snel mogelijk saneren door een gecertificeerd bedrijf. Zelf asbest afbreken kan nare gevolgen hebben voor uw gezondheid en in de meeste gevallen is het ook verboden om hier zelf mee aan de slag te gaan. JongDijk gaat vakkundig en veilig te werk. 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is onbetwiste expert als het gaat om asbest verwijderen in Amersfoort en daarbuiten. Zo zijn we ook werkzaam in onder meer Rotterdam, Den Haag, ’t Gooi en Amsterdam. We hebben ervaring in binnen- en buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. JongDijk is gecertificeerd in het verwijderen van asbest. Kiest u voor ons team, dan weet u zeker dat de sanering op de juiste manier wordt uitgevoerd. 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Wat te doen bij asbest?

Is er bij u asbest aangetroffen, dan bent u niet verplicht om dit direct te laten verwijderen. Pas wanneer u de asbesthoudende materialen gaat bewerken, bijvoorbeeld omdat u gaat verbouwen, moet u het asbest weg laten halen. Hoewel het dus niet verplicht is, raden wij wel aan om het te laten saneren. Ademt u per ongeluk asbestvezels in, dan kunnen deze schade toebrengen aan de longen, longvlies of buikvlies. 

Voor het veilig van vakkundig verwijderen van asbest, kunt u het team van JongDijk inschakelen. Wij zijn in het bezit van de nodige certificaten. Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de laatste veiligheidsrichtlijnen, zodat we ons werk goed kunnen uitvoeren. Wij gaan niet weg totdat de ruimte volledig asbest vrij is en zullen er alles aan doen dat u niet wordt blootgesteld aan de gevaarlijke stof. 

Inspectie aan huis

Twijfelt u of u te maken heeft met asbest? Onze experts komen graag bij u op locatie voor een asbest inspectie. Wanneer we vaststellen dat er inderdaad sprake is van asbest, moet er een asbestinventarisatierapport worden opgesteld door een onafhankelijk inventarisatiebureau. 

Op basis van dit rapport maken wij een complete prijsopgave op. Het saneren van asbest moet altijd voldoen aan de landelijke asbest regelgeving. JongDijk is hiervoor de beste partner. 

Kosten asbest verwijderen

Logischerwijs bent u benieuwd naar de kosten van uw project zodat u weet wat u kunt verwachten. Het is echter lastig om, zonder specifieke informatie, een inschatting te maken van uw situatie. Ieder asbestproject is immers uniek. De kosten zijn o.a. afhankelijk van factoren als de plek waar het asbest zich bevindt, de hoeveelheid en de asbestsoort. Wilt u toch een prijsinschatting hebben? Vul dan ons offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe en complete prijsopgave in uw mailbox. 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven