Asbest Amersfoort

Waarom kiezen voor Jongdijk?

JongDijk Asbestsanering B.V. is gespecialiseerd in binnen- en buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. Wij zijn ervaren, vakkundig en uiteraard gecertificeerd. 

Bij ons weet u zeker dat u altijd direct contact hebt met vakmensen. Wij hanteren scherpe tarieven voor het verwijderen van asbest. Geen lange wachttijden, uw huis of pand is snel asbestvrij. Dat is JongDijk.

Wij verstaan ons vak.

Jongdijk Asbest sanering
Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier alles over het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Asbest Amersfoort

Asbest verwijderen Amersfoort

Asbest komt regelmatig voor in wat oudere woningen en panden. Vroeger was het van toepassing om asbest te gebruiken in de bouw. Het gaat dan om hechtgebonden asbest. Dit wil zeggen dat de asbestvezels verwerkt zitten in de andere materialen. Het werd vaak gebruikt voor bijvoorbeeld de schoorsteen, cement of in vloerbedekking. Twijfelt u of u met asbest te maken heeft? Dan kunt u een asbestinventarisatie laten uitvoeren om uitsluitsel te geven. De asbestdeskundige weet precies waar hij op zoek moet gaan naar het asbest.

Asbest laten verwijderen Amersfoort

Het verschil tussen hechtgebonden asbest en  niet hechtgebonden asbest. Is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over hechtgebonden asbest, maar daarin zitten bij niet hechtgebonden asbest de vezels niet verwerkt in de materialen. Zo komt het in de lucht terecht, bij het langdurig inademen van asbestvezels kan het ernstige schade aan de longen geven. Doordat de asbestvezels klein zijn, is het vrijwel niet mogelijk om het te onderscheiden van elkaar. Laat het asbest daarom zo spoedig mogelijk verwijderen door een professional.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Scroll naar boven