Asbest verwijderen Berkel en Rodenrijs

Heeft u in uw woning of bedrijfspand asbesthoudende materialen aangetroffen? Dan kunt u het beste zo snel mogelijk op zoek naar een professional die dit voor u kan verwijderen. Asbest kan namelijk risico’s voor de gezondheid met zich meebrengen. Naast dat het gevaarlijk is, is het in de meeste gevallen ook verboden om asbest zelf af te breken. Wilt u asbest laten verwijderen in regio Delft? Maak dan direct een afspraak!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is gespecialiseerd in asbestsanering in regio Berkel en Rodenrijs en omstreken. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in binnen- en buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. Onze kennis, vakkundigheid én het feit dat we zijn gecertificeerd maken de keuze nog makkelijker om voor ons te kiezen!

Asbestvezels zijn met het blote oog niet zichtbaar. Twijfelt u dan ook of u te maken heeft met asbest? Wij leggen graag aan u uit hoe u asbest kunt herkennen

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Waarom asbest laten verwijderen

Zodra er in uw omgeving asbest is geconstateerd, is het van belang dat de asbesthoudende materialen zo snel mogelijk worden verwijderd. Asbestvezels zijn namelijk zeer schadelijk voor uw gezondheid wanneer u deze inademt. Voor de asbestsanering kun u JongDijk inschakelen. We hebben korte wachttijden, wat betekent dat we u snel van dienst kunnen zijn. Kiest u voor de hulp van onze medewerkers, dan weet u zeker dat de sanering op een vakkundige en bovenal veilige manier wordt uitgevoerd. 

Niet alleen het gevaar dat asbest met zich mee kan brengen maakt dat het belangrijk is om de stof te laten verwijderd. Er bestaat namelijk ook een verplichte wetgeving voor het verwijderen hiervan. Eerder stond het jaartal hiervan vastgesteld op 2024, maar na overleg in de Eerste Kamer is dit uitgesteld tot 2028. Wilt u het laatste nieuws rondom het Asbestverwijderingsbesluit blijven volgen? U leest het allemaal op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

In de regel kunt het verwijderen van asbest het beste overlaten aan professionals. Toch zijn er situaties waarbij het zelf mag weghalen. Let hierbij goed op dat u niet zomaar aan de slag gaat. U moet namelijk aan verschillende regels voldoen. Op de website van Milieu Centraal vindt u alle informatie die u nodig heeft als u zelf asbest wilt verwijderen. Zo bieden ze een checklist waarmee u asbest kunt herkennen en een stappenplan voor het geval u asbest heeft gesignaleerd. 

Lees al deze informatie goed door om een fikse boete te voorkomen. Bent u er liever zeker van dat alles volgens de regels gebeurt? Neem dan contact op met het team van JongDijk. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder informatie over uw specifieke situatie is het lastig om een goede prijs inschatting te maken. De kosten hangen namelijk af van diverse factoren, zoals de asbestsoort, de hoeveelheid en de locatie. Bent u benieuwd naar de precieze kosten van uw saneringsproject? Vul dan ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe en complete prijsopgave in uw mailbox! 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Berkel en Rodenrijs? Neem dan contact met ons op. Wij werken voor onder meer particulieren, de overheidagrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven.

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven