Asbest verwijderen Blaricum

Blaricum van bovenaf

Heeft u asbest in Blaricum aangetroffen en dient dit verwijderd te worden? JongDijk komt graag bij u langs om asbesthoudende materialen te verwijderen. Asbest is een gevaarlijke stof wanneer het niet op de juiste wijze wordt verwijderd. Het wordt daarom aangeraden om dit te laten verwijderen door specialisten.

Benieuwd naar de gevaren van asbest? Wij hebben de risico’s voor u op een rij gezet. U leest het hier! Weten hoe u asbest kan herkennen? Lees nu alles over het herkennen van asbest in en rondom uw woning of bedrijfspand.

JongDijk asbestsanering in Blaricum

Bent u op zoek naar een gecertificeerd bedrijf dat asbest in Blaricum kan verwijderen? JongDijk heeft asbestspecialisten in dienst met jarenlange ervaring. Zodra u een beroep op ons doet, komen wij spoedig langs om uw woning of bedrijfspand asbestvrij te maken. Onze specialisten werken nauwkeurig volgens de laatste regelgeving omtrent asbest.

Waarom moet u JongDijk inschakelen voor asbestsanering in Blaricum?

  • Asbestsanering in Blaricum conform het Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Asbestspecialisten met jarenlange ervaring in asbestsanering, zowel particulier als zakelijk
  • Goed opgeleide, vakkundige en klantgerichte medewerkers
  • Wij hanteren scherpe tarieven
  • Expert in asbestsanering

Wat kost de asbestsanering in Blaricum?

Elke situatie is anders, daarom komen wij graag op locatie om een op maat gemaakte offerte te maken. Dit is afhankelijk van het type asbest en op welke plekken het zich bevindt. Asbest kan zowel buiten- als binnenshuis voorkomen. Asbestdaken, bloembakken of gevels kunnen asbest bevatten, maar ook uw vensterbank of vloerzeil. Waar asbest precies aanwezig is, is bepalend voor de kosten van asbestsanering in Blaricum.

Kijkt u voor meer informatie over asbest op deze pagina. 

Welke asbest regelgeving geldt voor de gemeente Blaricum?

Het asbestverwijderingsbeleid vanuit de overheid is zeer streng. Sinds 1994 is asbest verboden, daarvoor werd het vaak toegepast in de bouw. Iedere gemeente dient zich te houden aan de geldende asbest regelgeving. U kunt meer lezen over asbestsanering in Blaricum op de website van de gemeente.In enkele gevallen mag u als particulier zelf asbest in Blaricum verwijderen. Hier gelden strenge regels voor. Kijk op de website van Rijkswaterstaat wanneer u dit zelf mag doen.

Vraag nu een offerte aan voor asbestsanering in Blaricum

Vraagt u vandaag nog uw offerte aan, dan ontvangt u binnen 24 uur reactie van onze medewerkers. Vul het offerteformulier gemakkelijk in op onze website met uw mobiele telefoon of op uw laptop.

Roept het online formulier toch vragen op of weet u niet hoe deze te beantwoorden? Dit is geen probleem. Onze experts helpen u graag telefonisch of per mail verder. Op deze manier kunnen we een passende offerte voor u maken.

Het wapen van Blaricum