Asbest verwijderen Blaricum

Zijn er asbesthoudende materialen geconstateerd in uw woning en/of kantoorpand? Ga dan zo snel mogelijk op zoek naar een specialist die dit voor u kan verwijderen. Zelf asbest afbreken is er gevaarlijk voor uw gezondheid en in de meeste gevallen is dit bovendien verboden. Dit komt doordat het inademen van asbestvezels schadelijk is voor uw gezondheid. Benieuwd wat JongDijk voor u kan betekenen? Maak direct een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk Asbestsanering is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in onder meer Dordrecht en omstreken. Daarnaast komen we ook veel in regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Wij beschikken over jarenlange ervaring in binnen- en buitensaneringen. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team let er altijd op dat we ons werk zo nauwkeurig mogelijk uitvoeren. We zijn dan ook niet voor niets een gecertificeerd bedrijf. Daarnaast zijn onze professionals specialisten opgeleid, vakkundig én klantgericht. 

Asbestvezels zijn met het blote oog vrijwel niet waar te nemen. Weet u niet zeker of u te maken heeft met asbest? U kunt hier lezen waar u asbest aan kunt herkennen.  

Waarom JongDijk?

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Asbestinventarisatie

Voordat we het asbest gaan verwijderen, is het belangrijk dat er eerst een asbestinventarisatierapport wordt opgesteld door een onafhankelijk asbestinventariesatiebureau. Wij pakken dit graag voor u op. Zo hoeft u niet met verschillende partijen te schakelen. Zodra dit rapport is opgeleverd beginnen we met de saneringswerkzaamheden. Een vakkundige en bovenal veilige werkwijze vinden we hierbij zeer belangrijk. Wij saneren conform het Procescertificaat Asbestverwijdering.  

Mag u asbest zelf verwijderen?

De afbraak van asbest is zeer gevaarlijk voor uw gezondheid. Wij raden het dan ook altijd af om zelf met asbestverwijdering aan de slag te gaan. Desondanks zijn er bepaalde gevallen waarin u wél zelf asbest mag verwijderen. Let hierbij goed op de geldende regels om een fikse boete te voorkomen. Meer informatie over het zelf verwijderen van asbest vindt u op de website van Milieu Centraal. Zo hebben ze een checklist waarmee u asbest kunt herkennen en een stappenplan voor als er daadwerkelijk asbest is geconstateerd. Liever zekerheden dat de asbestsanering volgens de regeles wordt uitgevoerd? Dan kunt u het beste de specialisten van JongDijk inschakelen. wanneer we de sanering afronden, laten we de behandelde oppervlakten altijd controleren door een onafhankelijk laboratorium. Keuren zij de sanering goed, dan wordt de ruimte weer vrijgegeven. Op deze manier weet u zeker dat uw ruimte volledig asbestvrij is. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder verdere informatie over uw saneringsproject, is het lastig om de prijs in te schatten. De kosten zijn namelijk van bepaalde factoren afhankelijk, zoals de locatie waar het is aangetroffen, de asbestsoort en de hoeveelheid. Wilt u de kosten voor uw project weten? Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave per mail.  

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Blaricum? Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag! Wij werken voor onder andere particulieren, de overheid, agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties, bouw– en sloopbedrijven.

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven