Asbest verwijderen Bleiswijk

Zijn er asbesthoudende materialen in/rondom uw woning of kantoorpand? Neem dan zo snel mogelijk contact op met JongDijk. Wij weten namelijk exact hoe we uw saneringsproject het beste kunnen aanpakken. Asbestvezels kunnen zeer schadelijk zijn voor uw gezondheid. Het is dan ook essentieel dat het op de juiste manier wordt verwijderd. Wilt u meer informatie over asbest of direct een afspraak maken? Bel dan 085 0470 470. 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé specialist op het gebied van asbest verwijderen in Bleiswijk. Ook als u woonachtig bent in regio Den Haag, Amsterdam, ’t Gooi  en Utrecht kunt u bij ons terecht. Wij hebben zowel ervaring met binnen- als buitensaneringen. We vinden het belangrijk om ons werk zeer nauwkeurig uit te voeren. We zijn dan ook niet voor niets een gecertificeerd bedrijf. Tel daar onze jarenlange ervaring bij op en het wordt nog eenvoudiger om voor ons te kiezen! 

Zonder het juiste materiaal zijn asbestvezels moeilijk waar te nemen. Twijfelt u of u te. maken heeft met asbest? Lees hier waar u asbest aan kunt herkennen. 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Asbestinventarisatie

Voordat onze specialistische medewerkers het asbest bij u kunnen verwijderen, is het belangrijk dat er eerst een asbestinventarisatierapport wordt opgemaakt. Dit rapport wordt opgesteld door een onafhankelijk asbestinventarisatiebureau. Dit kunnen wij eenvoudig voor u in gang zetten. Zo hoeft u niet met meerdere partijen te schakelen. Is het rapport opgeleverd, dan beginnen wij de sanering. Het verwijderen van asbest voeren wij vakkundig en bovenal veilig uit. Wij saneren conform het Procescertificaat Asbestverwijdering. Bovendien bestaat ons team uit opgeleide professionals. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Vanwege de gezondheidsrisico’s raden wij ten zeerste af om zelf asbest te verwijderen. Toch zijn er bepaalde situaties waarbij u wel zelf de asbesthoudende materialen mag afbreken. Houd hierbij rekening met de geldende regels om een fikse boete te voorkomen. Milieu Centraal biedt u alle informatie die u nodig heeft. Zo vindt u er een checklist om asbest te herkennen en een stappenplan voor als u asbest heeft geconstateerd. 

Wilt u er zeker van zijn dat de sanering volgens de regels verloopt? In dat geval kunt u altijd het team van JongDijk inschakelen. Zodra de verwijdering is afgerond, laten wij de asbesthoudende oppervlakten altijd nog controleren door een onafhankelijk laboratorium. Alleen bij goedkeuring wordt de ruimte weer vrijgegeven. Zo bent u er zeker van dat alles asbestvrij is. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder informatie over uw specifieke situatie is het moeilijk om een prijs vast te stellen. De kosten zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren, zoals de asbestsoort, de hoeveelheid en de locatie. Bent u benieuwd naar de exacte kosten? Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave per mail! 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Bleiswijk? Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag! Wij werken voor onder andere particulieren, de overheid, agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties, bouw– en sloopbedrijven.

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven