Asbest verwijderen Breukelen

Heeft u in of rondom uw kantoorpand/woning asbesthoudend materiaal aangetroffen? Dan is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk laat verwijderen. Wij raden u af om dit zelf af te breken, aangezien asbest erg gevaarlijk kan zijn voor uw gezondheid. In de meeste gevallen is het ook verboden. Wilt u asbest laten verwijderen door een professional? Maak dan vandaag nog een afspraak bij JongDijk! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is gespecialiseerd in het saneren van asbest in Breukelen en omstreken. Ook zijn we veelal werkzaam in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. De expertise van onze medewerkers ligt zowel bij buiten- als bij binnensaneringen. Dit doen we voor particulieren en bedrijven. Waarom u zou moeten kiezen voor JongDijk? Onze deskundigheid en jarenlange ervaring natuurlijk. Bovendien zijn we ook nog eens een gecertificeerd bedrijf. Zo bent u er van verzekerd dat  de asbestsanering op een professionele en bovenal veilige wijze wordt uitgevoerd. 

Met het blote oog zijn asbestvezels niet waar te nemen. Twijfelt u daardoor of u te maken heeft met asbest? Wij leggen u graag uit hoe u asbest kunt herkennen.

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Waarom asbest laten verwijderen?

Het moge duidelijk zijn dat asbest zeer gevaarlijke is voor uw gezondheid. Dit komt door de risico’s die het inademen van de stof met zich mee kan brengen. Het is dan ook van belang om asbest altijd te laten verwijderen. Hiervoor kunt u terecht bij het team van JongDijk. We hebben korte wachttijden en kunnen dus snel uw saneringsproject uitvoeren. Wanneer u kiest voor onze goed opgeleide medewerkers, kunt u er van op aan dat de asbestverwijdering professioneel wordt aangepakt. 

Naast de gezondheidsrisico’s die het met zich meebrengt, dient asbest ook verwijderd te worden vanwege de bestaande wetgeving omtrent asbest. Het jaartal hiervan stond eerder op 2024. Na diverse gesprekken in de Eerste Kamer is dit uitgesteld naar 2028. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent het Asbestverwijderingsbesluit? U leest het allemaal op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

We adviseren u om niet zelf asbest af te breken. Toch zijn er enkele situaties waarin u dit wel mag doen. Let op: zorg dat u zich goed inleest voordat u hieraan begint. Er gelden hier namelijk een aantal regels voor. Houdt u zich niet aan deze regels? Dan riskeert u een fikse boete. Meer informatie vindt u op de website van Milieu Centraal. Hier vindt u onder meer een checklist waarmee u asbesthoudende materialen kunt herkennen en een stappenplan voor wanneer er daadwerkelijk asbest is geconstateerd. Neemt u liever het zekere voor het onzekere? Dan kunt u het beste een expert als JongDijk inschakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Het is erg lastig om een prijsinschatting te maken zonder specifieke informatie over uw situatie. De kosten voor het verwijderen van asbest zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren. U kunt hierbij denken aan het soort asbest, de hoeveelheid asbest en de locatie waar het is aangetroffen. Wilt u de exacte prijs weten? Vul dan ons online offerteformulier in! U ontvangt binnen 24 uur een scherpe en complete prijsopgave in uw mailbox.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Breukelen? Neem dan contact net ons op. Wij werken voor onder meer particulieren, de overheidagrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven.

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven