Asbest verwijderen Bussem

Is er sprake van asbest in uw woning of kantoorpand? Ga dan zo snel mogelijk op zoek naar een specialist die dit voor u kan verwijderen. Het kan namelijk gevaarlijk zijn voor uw gezondheid als u asbestvezels inademt. Bovendien is het veelal verboden om het zelf te verwijderen. Wilt u asbest laten verwijderen in regio Bussum? Maak dan vandaag nog een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is gespecialist in asbestsanering in onder meer Bussum en omstreken. Daarnaast zijn we ook veelal werkzaam in regio’s Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Wij doen zowel binnen- als buitensaneringen voor bedrijven en particulieren. Waarom u voor JongDijk zou moeten kiezen? Onze jarenlange ervaring en vakkundigheid natuurlijk! Bovendien zijn we ook nog eens een gecertificeerd bedrijf. Zo weet u zeker dat de sanering op een professionele wijze wordt uitgevoerd. 

Wist u dat asbestvezels niet zichtbaar zijn met het blote oog? Het is niet gek dat u daardoor twijfelt over de aanwezigheid van deze gevaarlijke stof. Lees hier waaraan u asbesthoudende materialen kunt herkennen. 

Waarom JongDijk?

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

Het is dus duidelijk dat asbest een zeer gevaarlijke stof is. U moet het daarom ook zo snel mogelijk laten saneren. Het team van JongDijk helpt u hier graag bij. Wij hebben geen lange wachttijden en daardoor kunnen we u snel van dienst zijn. Kiest u voor de medewerkers van JongDijk, dan weet u zeker dat de asbestverwijdering vakkundig en bovenal veilig wordt afgerond. 

Naast dat asbest een gevaar kan zijn voor uw gezondheid en daarom verwijdert dient te worden, is er ook een bestaande wetgeving voor de verwijdering hiervan. Het jaartal hiervan stond vastgesteld op 2024. Na meerdere overleggen in de Eerste Kamer is dit uitgesteld naar 2028. Wilt u op de hoogte blijven van het Asbestverwijderingsbesluit? U leest het laatste nieuws hierover op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Wij raden ten zeerste af om asbesthoudende materialen zelf af te breken. Desondanks zijn er specifieke gevallen waarin u wel zelf asbest mag verwijderen. Lees voordat u hieraan begint goed de geldende regels door om een fikse boete te voorkomen. De website van Milieu Centraal biedt de informatie die u hiervoor nodig hebt. U vindt er bijvoorbeeld een checklist waarmee u asbest in uw woning of bedrijfspand kunt herkennen. Ook hebben ze een stappenplan beschikbaar voor wanneer u daadwerkelijk asbest heeft gesignaleerd. 

Neemt u liever het zekere voor het onzekere, dan is het aan te raden om een specialist als JongDijk in te schakelen.

Kosten asbest verwijderen

Zonder gegevens over uw specifieke situatie is het moeilijk om een prijsinschatting te maken. De kosten zijn onder meer afhankelijk van de asbestsoort, de hoeveelheid en de locatie waar het zich bevindt. Wilt u de exacte prijs weten? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave in uw mailbox. 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Bussum? Neem dan contact op met ons team. Wij werken voor onder meer particulieren, de overheidagrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven.

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven