Asbest verwijderen Gooise Meren

Heeft u asbest aangetroffen in uw woning of bedrijfspand? Laat dit dan zo snel mogelijk verwijderen door een specialist. Zelf asbest verwijderen is namelijk erg gevaarlijk en bovendien is het in de meeste gevallen zelfs verboden. Bij JongDijk helpen we u graag. Maak direct een afspraak!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé expert op het gebied van asbest verwijderen in regio Gooise Meren en daarbuiten. Daarnaast zijn we veel werkzaam in regio’s Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag. We hebben zowel kennis van binnen- als buitensanering voor particulieren en bedrijven. Onze jarenlange ervaring, deskundigheid én het feit dat we een gecertificeerd bedrijf zijn maken het nóg eenvoudiger om voor ons te kiezen! 

Asbest is niet waarneembaar met het blote oog. Weet u daarom niet zeker of u te maken hebt met asbest? Lees hier hoe u asbest kunt herkennen. 

Waarom JongDijk?

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

U bent er waarschijnlijk wel van op de hoogte dat asbest een zeer gevaarlijke stof is. Dit komt door de risico’s die het met zich meebrengt als u asbestvezels inademt. We raden dan ook altijd aan om asbest zo snel mogelijk te laten verwijderen. Hiervoor kunt u de medewerkers van JongDijk inschakelen. Onze wachttijden zijn kort wat betekent dat we u snel van dienst kunnen zijn. Kiest u voor ons deskundige team, dan weet u zeker dat de asbestsanering professioneel wordt uitgevoerd. 

Er bestaat een wetgeving voor het verwijderen van asbest. Het jaartal hiervan stond eerder vastgesteld op 2024. Na diverse gesprekken in de Eerste Kamer is dit uitgesteld naar 2028. Wilt u op de hoogte blijven van de informatie rondom het Asbestverwijderingsbesluit? U kunt het allemaal lezen op onze website.

Mag u asbest zelf verwijderen?

In principe raden wij het altijd af om asbest zelf af te breken. Meestal is dit ook verboden. Toch zijn er bepaalde situaties waarin u wel zelf aan de slag mag gaan. Het is belangrijk dat u voorafgaand goed op de hoogte bent van de regels die hiervoor gelden, anders kunt u een fikse boete riskeren. De website van Milieu Centraal biedt u alle informatie die u nodig heeft. U vindt er onder meer een checklist waarmee u asbesthoudende materialen kunt herkennen en een stappenplan met wat u moet doen als u daadwerkelijk asbest heeft aangetroffen. 

Wilt u liever zeker weten dat de sanering volgens de regels verloopt? Dan kunt u het beste een specialist als JongDijk inschakelen.

Kosten asbest verwijderen

Het is lastig om een prijsinschatting te maken van uw situatie zonder verdere gegevens. De kosten zijn namelijk van verschillende factoren afhankelijk, zoals de plek waar het asbest zich bevindt, de hoeveelheid en de asbestsoort. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw saneringsproject? Vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave per mail. 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Gooise Meren? Neem dan contact op met ons team. Wij werken voor onder meer particulieren, de overheidagrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven.

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven