Asbest verwijderen Huizen

Zijn er in of rondom uw woning/kantoorpand asbesthoudende materialen geconstateerd? Dan is het van belang dat u deze zo snel mogelijk laat verwijderen. Het zelf afbreken van asbest is namelijk erg gevaarlijk voor uw gezondheid. Bovendien is het in de meeste gevallen ook verboden. Wilt u asbest laten saneren door een professional? Maak dan direct een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is gespecialiseerd in het verwijderen van Huizen en omstreken. Ook zijn we veelal werkzaam in Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag. De expertise van onze medewerkers ligt zowel bij binnen- als bij buitensaneringen. Dit doen we voor particulieren en bedrijven. Waarom u voor JongDijk zou moeten kiezen? Onze jarenlange ervaring en deskundigheid natuurlijk. Daarnaast zijn we ook nog eens een gecertificeerd bedrijf. Zo bent u er zeker van dat de asbestsanering op een professionele en bovenal veilige wijze wordt uitgevoerd. 

Asbestvezels zijn met het blote oog niet waar te nemen. Twijfelt u daardoor of u te maken hebt met asbest? Wij leggen u graag uit hoe u asbest kunt herkennen

 

Waarom JongDijk?

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

Het moge duidelijk zijn dat asbest een zeer gevaarlijke stof is. Dit komt door de risico’s die het met zich mee kan brengen wanneer u de stof inademt. Het is dan ook belangrijk om asbest altijd te laten verwijderen. Hiervoor kunt u rekenen op het team van JongDijk. We hebben korte wachttijden en kunnen dus snel uw saneringsproject oppakken. Kiest u voor onze goed opgeleide medewerkers, dan kunt u er van op aan dat de asbestverwijdering professioneel wordt aangepakt. 

Naast de gezondheidsrisico’s, dient asbest ook verwijderd te worden vanwege de bestaande wetgeving omtrent asbest. Eerder stond het jaartal hiervan op 2024. Na meerdere gesprekken in de eerste kamer is dit uitgesteld naar 2028. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws over het Asbestverwijderingsbesluit? U leest het op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

We raden altijd ten zeerste af om zelf asbest af te breken. Desondanks zijn er bepaalde situaties waarin u dit wel mag doen. Het is belangrijk om u goed in te lezen voor u hieraan begint om een fikse boete te voorkomen. Op de website van Milieu Centraal vindt u meer informatie. Zo hebben ze een checklist waarmee u asbesthoudende materialen kunt herkennen en een stappenplan voor wanneer er daadwerkelijk asbest is geconstateerd. Neemt u liever het zekere voor het onzekere, dan kunt u het beste een expert als JongDijk inschakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Zondere verdere informatie over uw situatie is het lastig om een prijsinschatting te maken. De kosten zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren, zoals de asbestsoort, de locatie waar het is aangetroffen en de hoeveelheid. Wilt u de precieze prijs weten? Vul dan ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe en complete prijsopgave in uw mailbox. 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Huizen? Neem dan contact op met ons team. Wij werken voor onder meer particulieren, de overheidagrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven.

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven