Asbest verwijderen Laren

Heeft u in uw woning of kantoorpand asbest aangetroffen? Dan is het belangrijk dat u snel een specialist inschakelt om de asbesthoudende materialen te laten verwijderen. Wanneer u het zelf gaat afbreken, kan dat risico’s met zich meebrengen voor uw gezondheid. Bovendien is het in de meeste gevallen zelfs verboden om het zelf te verwijderen. Benieuwd wat JongDijk voor u kan betekenen? Maak direct een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk Asbestsanering is dé expert in het verwijderen van asbest in Laren en omstreken. Daarnaast zijn we ook veel werkzaam in regio’s Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Wij hebben ervaring in zowel binnen- als buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. Een nauwkeurige en professionele werkwijze staan bij ons hoog in het vaandel.  We zijn dan ook niet voor niets een gecertificeerd bedrijf. Bovendien zijn onze specialisten opgeleid, vakkundig én klantgericht. 

Asbest is met het blote oog niet zichtbaar. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u niet zeker weet of u met asbest te maken heeft. Lees hier waar u asbest aan kunt herkennen. 

Waarom JongDijk?

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Asbestinventarisatie

Voordat we starten met het verwijderen van het asbest, laten we eerst een asbestinventarisatierapport opstellen door een onafhankelijk asbestinventarisatiebureau. Dit kunnen wij voor u regelen, zodat u niet met allerlei verschillende partijen hoeft te schakelen. Is het rapport opgesteld, dan beginnen we met de sanering. Hierbij hanteren we een vakkundige en bovenal veilige werkwijze. Wij saneren conform het Procescertificaat Asbestverwijdering

Mag u asbest zelf verwijderen?

Het afbreken van asbest is erg gevaarlijk voor de gezondheid. Daarom raden wij het ten zeerste af om hier zelf mee aan de slag te gaan. Toch zijn er bepaalde situaties waarin u wel zelf asbest mag verwijderen. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de regels die gelden omtrent asbestverwijdering om een fikse boete te voorkomen. Meer informatie hierover leest u op de website van Milieu Centraal. Hier vindt u een checklist waarmee u asbest kunt herkennen en een stappenplan voor het geval u asbest heeft geconstateerd. 

Wilt u liever zeker weten dat de sanering goed wordt uitgevoerd? Dan kunt u het beste een specialist als JongDijk inschakelen. Zodra de sanering is afgerond, wordt de behandelde ruimte gecontroleerd door een onafhankelijk laboratorium. Wanneer zij de verwijdering goedkeuren wordt de ruimte weer vrijgegeven. Zo weet u zeker dat alles volledig asbestvrij is. 

Kosten asbest verwijderen

Het is lastig om een prijsschatting te maken zonder specifieke informatie over uw situatie. De prijs voor asbest verwijderen hangt namelijk af van verschillende factoren, zoals de asbestsoort, de hoeveelheid en de locatie waar het is aangetroffen. Wilt u de kosten voor uw project weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe en exacte prijsopgave per mail. 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Laren? Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag! Wij werken voor onder andere particulieren, de overheid, agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties, bouw– en sloopbedrijven.

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven