Asbest verwijderen Maassluis

Heeft u asbesthoudende materialen aangetroffen in/rondom uw woning of bedrijfspand? Schakel dan het team van JongDijk in. Wij weten precies hoe we uw saneringsproject het best kunnen aanpakken. Asbest kan grote risico’s met zich meebrengen voor uw gezondheid. Het is daarom zeer belangrijk dat het asbest op de juiste manier wordt verwijderd. Wilt u meer weten over asbest of direct een afspraak maken? Neem dan contact op met onze medewerkers. 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in onder meer Maassluis. Daarnaast voeren wij onze werkzaamheden ook uit in regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag en ’t Gooi. Ons team heeft ervaring met zowel binnen- als buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. Als gecertificeerd bedrijf voeren wij ons werk altijd zeer nauwkeurig uit. Bovendien beschikken we over jarenlange ervaring. Door deze redenen wordt het nog eenvoudiger om voor ons te kiezen! 

Zonder de juiste materialen is het vrijwel onmogelijk om asbestvezels waar te nemen. Weet u niet zeker of er sprake is van asbest? Lees hier waar u de stof aan kunt herkennen. 

Waarom JongDijk?

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbestinventarisatie

Voordat we aan de slag gaan met uw saneringsproject, wordt er eerst altijd een asbestinventarisatierapport opgemaakt. Dit document wordt opgesteld door een onafhankelijk asbestinventarisatiebureau. Dit zetten wij graag voor u in gang. Op deze manier hoeft u niet te schakelen met verschillende partijen. Wanneer het rapport is opgeleverd beginnen wij met de verwijdering. We gaan hierbij vakkundig en bovenal veilig te werk. Wij saneren conform het Procescertificaat Asbestverwijdering. Daarnaast bestaat ons team uit opgeleide professionals. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Omdat het afbreken van asbest veel risico’s voor uw gezondheid met zich mee kan brengen, raden wij ten zeerste af om hier zelf mee aan de slag te gaan. Toch zijn er enkele gevallen waarin u zelf de asbesthoudende materialen mag verwijderen. Het is hierbij belangrijk dat u rekening houdt met de regels die hieraan verbonden zijn om een fikse boete te voorkomen. Op de website van Milieu Centraal vindt u alle informatie die u nodig heeft, zoals een checklist om asbest te herkennen en een stappenplan voor wanneer u daadwerkelijk asbest heeft gesignaleerd. Wilt u zeker weten dat de asbestverwijdering volgens de regels verloopt? Dan kunt u het beste een specialist als JongDijk inschakelen. Zodra onze werkzaamheden zijn afgerond, laten we de behandelde oppervlakten altijd controleren door een onafhankelijk laboratorium. Alleen bij goedkeuring wordt de ruimte weer vrijgegeven. Hierdoor weet u zeker dat alles asbestvrij is. 

Kosten asbest verwijderen

Het is lastig om een prijsinschatting te maken zonder informatie over uw specifieke situatie. De kosten zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren, zoals de hoeveelheid asbest, de soort en de locatie. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw saneringsproject? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een scherpe en exacte prijsopgave in uw mailbox! 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Maassluis? Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag! Wij werken voor onder andere particulieren, de overheid, agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties, bouw– en sloopbedrijven.

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven