Asbest verwijderen Nieuwerkerk a/d IJssel

Zijn er in/rondom uw woning of kantoorpand asbesthoudende materialen aangetroffen? Schakel dan het team van JongDijk in. Bij ons is uw saneringsproject in goede handen. Het afbreken van asbest kan zeer gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Daarom is het uitermate van belang dat de verwijdering op juiste manier wordt uitgevoerd. Wilt u meer informatie over asbest? Of liever direct een afspraak maken? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk Asbestsanering is dé specialist in het verwijderen van asbest in onder meer Nieuwerkerk aan den IJssel. Daarnaast voeren wij ook saneringen uit in regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag en ’t Gooi. Wij hebben kennis van zowel binnen- als buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. Wij voeren ons werk altijd zeer nauwkeurig uit. We zijn dan ook niet voor niets een gecertificeerd bedrijf. Daarnaast zijn onze professionals opgeleid, vakkundig én klantgericht. Zo wordt het nog eenvoudiger om voor ons te kiezen. 

Zonder juiste kennis en materieel is asbest zeer moeilijk waar te nemen. Weet u niet zeker of u te maken hebt met asbest? Lees hier waar u de stof aan kunt herkennen. 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Asbestinventarisatie

Voor we bij u aan de slag gaan, wordt er van te voren eerst altijd een asbestinventarisatierapport opgesteld. Dit wordt gedaan door een onafhankelijk asbestinventarisatiebureau. Om ervoor te zorgen dat u niet met allerlei verschillende partijen hoeft te schakelen, regelen wij dit graag voor u. Zodra het rapport is opgeleverd, starten we met de sanering. Hierbij gaan we altijd vakkundig en bovenal veilig te werk. Wij saneren conform het Procescertificaat Asbestverwijdering.

Mag u asbest zelf verwijderen?

Asbestverwijdering kan veel schade toebrengen aan uw gezondheid. Daarom raden wij altijd ten zeerste af om hier zelf mee aan de slag te gaan. Toch zijn er ook bepaalde gevallen waarin u zelf asbest mag verwijderen. Houd hierbij rekening met de geldende regels om een fikse boete te voorkomen. Voor meer informatie over het zelf verwijderen van asbest, kunt u terecht op de website van Milieu Centraal. Zo hebben ze een checklist waarmee u asbest kunt herkennen en een stappenplan voor wanneer u daadwerkelijk asbest heeft gesignaleerd. 

Bent u er liever zeker van dat de asbestverwijdering goed wordt uitgevoerd? Dan kunt u het beste een professional als JongDijk inschakelen. Zodra we de sanering hebben afgerond, laten we de behandelde oppervlakten altijd controleren door een onafhankelijk laboratorium. De ruimte wordt pas weer vrijgegeven na goedkeuring van het lab. Zo bent u er zeker van dat alles asbestvrij is. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder informatie over uw specifieke situatie is het lastig om een prijsinschatting te maken. De kosten zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren, zoals de asbestsoort, de hoeveelheid en de locatie. Wilt u weten wat de kosten zijn van uw saneringsproject? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door ons online formulier in te vullen en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe en exacte prijsopgave in uw mailbox. 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag! Wij werken voor onder andere particulieren, de overheid, agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties, bouw– en sloopbedrijven.

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven