Asbest verwijderen Oude Wetering

Heeft u asbesthoudende materialen geconstateerd in uw woning en/of kantoorpand? Dan is het van belang om dit zo snel mogelijk te verwijderen. Zelf asbest afbreken is erg gevaarlijk voor uw gezondheid. Daarnaast is het in de meeste gevallen verboden om zelf  asbest te verwijderen. Schakel daarom een asbest expert in. Benieuwd wat JongDijk voor u kan betekenen? Maak direct een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk Asbestsanering is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in Oude Wetering en omstreken. Daarnaast zijn we ook vaak werkzaam in regio’s als Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Wij beschikken over jarenlange ervaring in binnen- en buitensaneringen. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Onze medewerkers werken met veel precisie en zorgen ervoor dat elke klus zo nauwkeurig mogelijk wordt uitgevoerd. Ook zijn onze specialisten opgeleid, vakkundig en klantgericht. We zijn dan ook niet voor niets een gecertificeerd bedrijf.  

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbestinventarisatie

Voordat we het asbest kunnen verwijderen, is het belangrijk dat er eerst een asbestinventarisatierapport wordt opgesteld. JongDijk schakelt daarvoor een asbestinventariesatiebureau in. Dit pakken wij graag voor u op. Zo hoeft u niet meerdere partijen in te schakelen. Zodra dit rapport is toegestuurd kunnen we  beginnen met de saneringswerkzaamheden. Hierbij hanteren wij een vakkundige en veilige werkwijze. Dit vinden wij erg belangrijk aangezien we met een gevaarlijke stof werken. Daarnaast zijn wij in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering, zo kunnen we u op een veilige manier voorzien van een asbestvrij pand. 

Asbest herkennen

Weet u niet of er asbest aanwezig is in uw woning of bedrijfspand? Dat is niet zo gek. Asbestvezels zijn minuscuul en kun je met het blote oog vrijwel niet waarnemen. U kunt hier lezen waar u asbest aan kunt herkennen. Wilt u zeker weten dat er geen asbest aanwezig is? Neem contact op en we gaan zou snel mogelijk voor u aan de slag.

Mag u asbest zelf verwijderen?

Bij het afbreken van asbest komen er gevaarlijke stoffen vrij. Om gezondheidsklachten te voorkomen raad JongDijk altijd aan om een professional in te schakelen. Wilt u toch zelf aan de slag gaan? Dan zijn er een aantal regels waar u zich aan moet houden.  Let hierbij goed op de geldende regels om een fikse boete te voorkomen. Meer informatie over het zelf verwijderen van asbest vindt u op de website van Milieu Centraal. Zo hebben ze een checklist waarmee u asbest kunt herkennen en een stappenplan voor als er daadwerkelijk asbest is geconstateerd.

Liever zekerheden dat de asbestsanering volgens de regeles wordt uitgevoerd? Dan kunt u het beste de specialisten van JongDijk inschakelen. Wanneer we de sanering afronden, laten we de behandelde oppervlakten altijd controleren door een onafhankelijk laboratorium. Keuren zij de sanering goed, dan wordt de ruimte weer vrijgegeven. Op deze manier weet u zeker dat uw ruimte volledig asbestvrij is. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder verdere informatie over uw saneringsproject, is het lastig om de prijs in te schatten. De kosten zijn namelijk van bepaalde factoren afhankelijk, zoals de locatie waar het is aangetroffen, de asbestsoort en de hoeveelheid. Wilt u de kosten voor uw project weten? Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave per mail.  

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Oude Wetering? Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag! Wij werken voor onder andere particulieren, de overheid, agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties, bouw– en sloopbedrijven.

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven