Asbest verwijderen Ouderkerk aan de Amstel

Wilt u asbest verwijderen in Ouderkerk aan de Amstel? Dan bent u bij JongDijk aan het juiste adres. Asbest brengt gevaarlijke gezondheidsrisico’s met zich mee. Laat het daarom veilig en snel verwijderen door het team van JongDijk.

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is de onbetwiste specialist in asbest verwijderen in onder meer Uithoorn en daarbuiten. Zo voeren wij onze werkzaamheden ook uit in regio’s Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en ’t Gooi. Ons deskundige team heeft zowel kennis van binnen- als buitensaneringen voor bedrijven en particulieren.  Onze jarenlange ervaring, deskundige werkwijze én het feit dat we een gecertificeerd bedrijf zijn maken het nog makkelijker om voor ons te kiezen. 

 

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Waarom asbest laten verwijderen?

U bent er vast van op de hoogte dat asbest ernstige gevolgen kan hebben op uw gezondheid. Dit komt omdat je al snel asbestvezels kunt inademen. Deze vezels kan het lichaam niet afbreken. Ons advies is dan ook om asbest zo snel mogelijk te verwijderen. Wij hebben korte wachttijden en hebben een centrale ligging, daardoor kunnen snel ter plaatse zijn. Als u kiest voor JongDijk, kunt u er zeker van zijn dat uw klus zo veilig mogelijk wordt uitgevoerd. 

Daarnaast is het erg moeilijk om asbest te waarnemen met het blote oog. Betwijfeld u of er asbest aanwezig is in uw woning of bedrijfspand?  Wij van JongDijk schakelen een asbestinventarisatiebedrijf in om de aanwezigheid van asbest te inventariseren. Hun maken daarna een rapport en wij stellen daar graag een offerte 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Als asbestspecialist raden wij eigenlijk altijd af om zelf aan de slag te gaan met het afbreken van asbest. Desondanks zijn er bepaalde uitzonderingen op de regel. Voordat u aan de slag gaat, is het van belang om goed op de hoogte te zijn van de regels die gelden voor het afbreken van asbest. U kunt een flinke boete ontvangen als u zich niet aan de regels houd. Wilt u meer informatie over het zelf verwijderen van asbest? Op de website van Milieu Centraal kunt u terecht voor alle informatie wat betreft het zelf verwijderen van asbest. Zo vindt u er onder meer een checklist waarmee u asbesthoudende materialen kunt herkennen en hebben ze ook een stappenplan voor het geval u daadwerkelijk asbest heeft gesignaleerd. Liever het zekere voor het onzekere nemen? Schakel dan JongDijk in. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder gegevens over uw specifieke project is het voor ons lastig om een prijsinschatting te maken. De kosten voor het verwijderen van asbest is afhankelijk van diverse factoren, waaronder de hoeveelheid asbest, de locatie waar het is gevonden en de asbestsoort. Bent u benieuwd wat de exacte kosten zijn van uw project? Vul dan ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen een dag een scherpe prijsopgave. 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Ouderkerk aan de Amstel of omstreken? Neem dan contact op met het team van JongDijk. Wij werken voor onder meer particulieren, de overheidagrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven.

Scroll naar boven