Asbest verwijderen Purmerend

Woont u in Purmerend en heeft u asbest aangetroffen in uw woning of bedrijfspand? Dan is het van belang om dit zo snel mogelijk te laten verwijderen. Asbest kan erg schadelijk zijn voor uw gezondheid. Schakel daarom een specialist in die beschikt over de juiste materialen en kennis om het asbest juist te verwijderen. Wanneer u het zelf gaat afbreken, kan dat vervelende risico’s met zich meebrengen. Bovendien is het in de meeste gevallen zelfs verboden om het zelf te verwijderen. Benieuwd wat JongDijk voor u kan betekenen? Maak direct een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

Als je op zoek bent naar een expert in het verwijderen van asbest, dan bent u bij JongDijk Asbestsanering aan het goede adres. JongDijk is werkzaam in Purmerend en vele andere regio’s. Wij hebben ervaring in zowel binnen- als buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. Daarnaast staan wij bekend om onze nauwkeurige en professionele werkwijze. We zijn dan ook niet voor niets een gecertificeerd bedrijf. Bovendien zijn onze specialisten opgeleid, vakkundig én klantgericht. Genoeg redenen om te kiezen voor JongDijk asbestsanering!

Asbest is met het blote oog niet zichtbaar. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u niet zeker weet of u met asbest te maken heeft. Lees hier waar u asbest aan kunt herkennen. 

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Asbestinventarisatie

Voordat we starten met het verwijderen van het asbest, is het belangrijk dat we weten waar de asbest zit. Daarom laten we eerst een asbestinventarisatierapport opstellen door een onafhankelijk asbestinventarisatiebureau. Dit regelen wij, zo hoeft u niet verschillende partijen in te schakelen. Is het rapport opgesteld, dan beginnen we met de sanering. Hierbij hanteren we een vakkundige en bovenal veilige werkwijze, zodat u snel van het asbest af bent en gezondheidsklachten kunt voorkomen.

Mag u asbest zelf verwijderen?

Omdat het afbreken van asbest erg gevaarlijk kan zijn, raden wij van JongDijk aan het uit te besten en niet zelf aan de slag te gaan. Daarnaast is het in vele gevallen verboden om zelf asbest te verwijderen. Toch zijn er een aantal uitzonderingen. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de regels die gelden omtrent asbestverwijdering om een fikse boete te voorkomen. U kunt hierover meer informatie lezen op de website van Milieu Centraal. Hier vindt u een checklist waarmee u asbest kunt herkennen en een stappenplan voor het geval u asbest heeft geconstateerd. Wilt u liever zeker weten dat de sanering goed wordt uitgevoerd? Dan kunt u het beste een specialist als JongDijk inschakelen. Zodra wij de klus hebben afgerond, wordt de behandel ruimte nog een keer gecontroleerd. Dit laten we doen door een onafhankelijk laberatotium. Zo weten we zeker dat u veilig kunt leven in een asbestvrije omgeving.

Kosten asbest verwijderen

Het is lastig om een prijsschatting te maken zonder specifieke informatie over uw situatie. De prijs voor asbest verwijderen hangt namelijk af van verschillende factoren, zoals de asbestsoort, de hoeveelheid en de locatie waar het is aangetroffen. Wilt u de kosten voor uw project weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe en exacte prijsopgave per mail. 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Purmerend Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag! Wij werken voor onder andere particulieren, de overheid, agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties, bouw– en sloopbedrijven.

Scroll naar boven