Asbest verwijderen Schiedam

Zijn er asbesthoudende materialen in/rondom uw woning of kantoorpand geconstateerd? Laat het verwijderen door een professional. Het is gevaarlijk om asbest zelf af te breken vanwege de gezondheidsrisico’s die het met zich mee kan brengen. Bovendien is het in de meeste gevallen zelfs verboden. Wilt u asbest laten verwijderen in regio Schiedam? Maak direct een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk Asbestsanering is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in regio Schiedam en daarbuiten. Wij voeren zowel binnen- als buitensaneringen uit voor bedrijven en particulieren. Onze jarenlange ervaring, expertise én het feit dat we gecertificeerd zijn, maken het extra makkelijk om voor ons te kiezen! 

Asbestvezels zijn niet waarneembaar met het blote oog. Weet u niet zeker of u te maken hebt met asbest? Lees hier waar u asbesthoudende materialen aan kunt herkennen. 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.


Waarom asbest laten verwijderen

Zoals u wellicht wel weet, kan asbest zeer gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Zeker wanneer de vezels worden ingeademd. We adviseren daarom altijd om asbest zo snel mogelijk te laten verwijderen. Hiervoor kunt u de professionals van JongDijk inschakelen. Onze wachttijden zijn kort en dus kunnen we u snel van dienst zijn bij uw saneringsproject. Kiest u voor ons, dan wordt de asbestverwijdering gegarandeerd vakkundig en bovenal veilig uitgevoerd.

Asbest dient niet alleen gesaneerd te worden vanwege de gevaren. Er bestaat namelijk ook een wetgeving voor het veprlicht verwijderen van asbest. U kunt hierbij denken aan golfplaten. Eerder was het jaartal hiervan vastgesteld op 2024. Na meerdere overleggen in de Eerste Kamer is dit uitgesteld tot 2028. Wilt u op de hoogte worden gehouden over het Asbestverwijderingsbesluit? Het laatste nieuws hierover vindt u op onze website.

Mag u asbest zelf verwijderen?

In principe wordt asbest altijd verwijderd door een gecertificeerd bedrijf. Toch zijn er bepaalde gevallen waarbij u zelf asbest mag verwijderen. Voordat u dit zomaar doet, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van alle geldende regels om een fikse boete te voorkomen. Zelf asbest weghalen mag namelijk niet zomaar. Op de website van Milieu Centraal vindt u alle informatie die u moet weten. Zo is er een checklist beschikbaar waarmee u asbest kunt herkennen en een stappenplan voor het geval u asbest heeft gesignaleerd. Wilt u zeker weten dat alles volgens de regels verloopt? Schakel dan een specialist als JongDijk in. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder informatie over uw specifieke situatie is het lastig om de kosten voor asbestverwijdering in te schatten. De prijs is afhankelijk van diverse factoren, zoals de hoeveelheid asbest, de soort en de locatie waar het is aangetroffen. Wilt u de exacte prijs weten voor uw saneringsproject? Vul ons offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe en complete prijsopgave in uw mailbox! 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Schiedam? Neem dan contact op  onze specialisten. Wij voeren asbestsaneringen uit voor onder meer particulieren, de overheidagrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven. 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven