Asbest verwijderen Vinkeveen

Heeft u in uw woning of bedrijfspand asbesthoudende materialen geconstateerd? Het is belangrijk dat dit zo snel mogelijk wordt verwijderd door een professional. Asbestvezels kunnen namelijk een gevaar vormen voor uw gezondheid. Daarnaast is het vrijwel altijd verboden om asbest zelf af te breken. Wilt u asbest laten verwijderen door een gecertificeerd bedrijf? Maak dan vandaag nog een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is dé specialist op het gebied van asbest verwijderen in onder meer Vinkeveen. Wij voeren onze werkzaamheden uit in onder meer Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en ’t Gooi. Wij saneren zowel binnen als buiten asbest en dit doen we voor bedrijven en particulieren. Onze jarenlange ervaring en vakkundige werkwijze maken het makkelijk om voor ons te kiezen. Bovendien zijn we een gecertificeerd bedrijf, dus weet u zeker dat de sanering goed wordt uitgevoerd. 

Asbest is zonder de juiste materialen niet zichtbaar. Twijfelt u hierdoor over de aanwezigheid van deze gevaarlijke stof? Wij leggen u graag uit hoe u asbest kunt herkennen

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Waarom asbest laten verwijderen?

Het moge duidelijk zijn dat asbest ernstige gevolgen voor uw gezondheid kan hebben. Daarom is het ook belangrijk dat u asbest zo snel mogelijk laat saneren. Onze medewerkers helpen u daar graag bij. Onze wachttijden zijn kort, dus kunnen we snel uw project oppakken. Door onze centrale ligging in Nederland kunnen we snel ter plaatse zijn. Wij gaan niet weg voordat uw ruimtes weer volledig asbestvrij zijn. 

Naast dat asbest verwijderd moet worden omdat het gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, bestaat er ook een wetgeving voor asbestverwijdering. Officieel was het jaartal hiervan in 2024 vastgesteld, maar na meerdere overleggen in de Eerste Kamer is dit toch uitgesteld naar 2028. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws rondom het Asbestverwijderingsbesluit? U leest het op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Wij raden eigenlijk altijd af om zelf asbesthoudende materialen te verwijderen. Vaak is dit ook verboden. Toch zijn er uitzonderingen op de regel. Lees wel eerst altijd goed de regels door die gelden voor het zelf verwijderen van asbest. Bent u hier niet voldoende van op de hoogte, dan kunt u een fikse boete riskeren. Op Milieu Centraal vindt u alle informatie die u nodig heeft om zelf veilig asbest af te breken. Zo beschikt de website over een checklist waarmee u asbesthoudende materialen kunt herkennen en vindt u er een stappenplan voor het geval u daadwerkelijk asbest heeft gesignaleerd. Bent u er liever zeker van dat de sanering via de regels verloopt, dan kunt u hiervoor het beste een professional inschakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder enige informatie over uw specifieke project is het lastig om de kosten hiervan in te schatten. De prijs voor het verwijderen van asbest is namelijk afhankelijk van verschillende soorten factoren, waaronder de locatie waar de asbest is gesignaleerd, de hoeveelheid en de asbestsoort. Bent u benieuwd naar de exacte prijs voor uw project? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door ons online formulier in te vullen en u ontvang binnen een dag een scherpe prijsopgave in uw mailbox! 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Vinkeveen? Neem dan contact op met ons team. Wij werken voor onder meer particulieren, de overheidagrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven.

Scroll naar boven