Asbest verwijderen Wijdemeren

Is er in uw woning of bedrijfspand asbest geconstateerd? Dan is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk laat verwijderen door een professional. Het zelf afbreken van asbest kan namelijk schadelijk zijn voor uw gezondheid. Bovendien is het in de meeste gevallen ook verboden. Het team van JongDijk staat voor u klaar. Maak direct een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in onder meer Wijdemeren. Ook daarbuiten zijn wij werkzaam, zoals in regio’s Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Wij voeren zowel binnen- als buitensaneringen uit voor bedrijven en particulieren. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en gaan altijd deskundig te werk. Bovendien zijn we een gecertificeerd bedrijf. Zo weet u zeker dat de asbestsanering goed wordt uitgevoerd. 

Wist u dat asbest met het blote oog niet zichtbaar is? Het is daardoor goed mogelijk dat u twijfelt over de aanwezigheid van asbest. Lees hier hoe u asbesthoudende materialen kunt herkennen. 

Waarom JongDijk?

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

Het moge duidelijk zijn: asbest is zeer schadelijk voor uw gezondheid, zeker wanneer u deze stof inademt. Vanwege deze gezondheidsrisico’s is het belangrijk om asbest snel na constatering te laten verwijderen. De medewerkers van JongDijk helpen u graag. We hebben korte wachttijden en kunnen u dus snel van dienst zijn bij uw saneringsproject. Bij JongDijk weet u zeker dat de sanering vakkundig en bovenal veilig wordt uitgevoerd. 

Naast dat het gevaarlijk is voor de gezondheid, dient asbest ook te worden verwijderd vanwege de bestaande wetgeving. Waar het jaartal hiervan eerder stond vastgesteld op 2024, is het na diverse overleggen in de Eerste Kamer uitgesteld tot 2028. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws rondom het Asbestverwijderingsbesluit? U kunt alle informatie vinden op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Wij raden altijd ten zeerste af om zelf asbest te verwijderen. In de meeste gevallen in dis ook verboden. Toch zijn bepaalde gevallen waarin u wel zelf asbest mag afbreken. Hierbij is het belangrijk dat u goed op de hoogte bent van de regels die gelden voor asbestverwijdering. Anders kunt u een fikse boete riskeren. Milieu Centraal biedt alle informatie die u hiervoor nodig heeft. Zo hebben ze een checklist die u kunt gebruiken bij het herkennen van asbesthoudende materialen. Daarnaast vindt u er ook een stappenplan voor het geval u asbest heeft gesignaleerd. 

Wilt u het zekere voor het onzekere nemen, dan kunt u het beste een expert als JongDijk inschakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder specifieke gegevens over uw situatie is het moeilijk om een schatting van de prijs te maken. De kosten zijn immers van diverse factoren afhankelijk, zoals de asbestsoort, de plek waar het zich bevindt en de hoeveelheid. Wilt u de exacte prijs weten? Vul dan vrijblijvend ons online offerte formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe en complete prijsopgave per mail.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Wijdemeren? Neem dan contact op met ons team. Wij werken voor onder meer particulieren, de overheidagrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven.

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven