Asbest Huizen

Heeft u last van asbest in uw woning of kantoor? Of heeft u tijdens de verbouwing een twijfel of het asbest is? Dan staan wij van JongDijk voor u klaar! Het is van belang om de asbest zo snel mogelijk te laten saneren, omdat het slecht is voor uw gezondheid. Wij verwijderen asbest in onder andere Huizen en omstreken. Mocht u vragen hebben of u heeft asbest aangetroffen, maak dan vandaag nog uw afspraak!

Vakkundig asbest verwijderen

Asbest bestaat uit microscopisch kleine vezels, het is niet altijd zichtbaar met het blote oog. Mocht u twijfels hebben of u heeft daadwerkelijk asbest aangetroffen, laat het dan saneren door een gecertificeerd bedrijf. 

Wij van JongDijk hebben jarenlang ervaring als specialisten in asbestsanering. Wij werken zowel voor particulieren en bedrijven. En doen zowel buiten- als binnen sanering. Wij leggen graag aan u uit waar u asbesthoudende materialen aan kunt herkennen

 

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Waarom asbest laten saneren?

Wat veel mensen denken is dat asbest saneren verplicht is, wat niet zo is. Door de gezondheidsrisico’s is het wel aan te raden om een gecertificeerd bedrijf het te laten verwijderen. Bij JongDijk heeft u geen last van wachttijden en kunnen wij u zo snel mogelijk helpen met het saneren van asbest. Kiest u voor ons, dan kunt u rekenen op een vakkundige en veilige sanering. 

Wist u dat er een wetgeving bestaat voor het verplicht verwijderen van asbest? In eerste instantie moesten alle asbestdaken voor 2024 verwijderd zijn. Na diverse gesprekken in de Eerste Kamer is dit uitgesteld naar 2028. Op onze website kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent het Asbestverwijderingsbesluit.

Mag u zelf asbest verwijderen?

U zou denken dat het zelf verwijderen van asbest verboden is, wat niet zo is. Er zijn enkele uitzonderingen waarin het wel mag. Zorg dat u voldoet aan de eisen bij het verwijderen van asbest, anders kunt u een hoge boete riskeren. Er zijn veel voorwaarden waaraan u moet voldoen. Alle verdere informatie over het zelf saneren van asbest kunt u kijken op Milieu Centraal. Naast de checklist om asbest te kunnen herkennen in uw woning of kantoor, bieden zij ook een stappenplan aan voor het geval dat u daadwerkelijk te maken heeft met asbest. 

Kosten asbest verwijderen

Voor het maken van een indicatie voor het laten verwijderen van asbest, hebben wij een paar specificaties nodig. Zoals de hoeveelheid asbest, de locatie waar de asbest zich verbindt en de asbestsoort. Dat is van belang, omdat elk project uniek is. Ontvangt u graag een gepersonaliseerde indicatie dan heeft u die zich binnen 24 uur in uw mail. 

Maak een afspraak

Heeft u last van asbest in Huizen of omstreken? En wilt u het laten saneren door een specialist? Neem dan contact met ons op, door de korte wachttijden kunnen wij zo snel mogelijk aan de slag om het asbest te saneren! Wij werken onder meer voor de overheid,  particulieren, agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven

Scroll naar boven