Asbest verwijderen Abcoude

Woont u in Abcoude of heeft u hier een bedrijfspand en heeft u asbest geconstateerd? Dan is het belangrijk dat u dit laat verwijderen door een gecertificeerd bedrijf. Gaat u zelf asbest verwijderen, dan kan dit risico’s voor uw gezondheid met zich meebrengen. Bovendien is het vaak ook verboden om het zelf af te breken. Het team van JongDijk gaat vakkundig en veilig te werk. Bent u er niet zeker van of u te maken heeft met asbest? Wij komen graag bij u langs voor een inspectie. Maak vandaag nog een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in onder meer Abcoude en omstreken. Wij voeren veelal saneringen uit in regio’s Amsterdam, Den Haag, ’t Gooi, Rotterdam en Utrecht. Onze medewerkers hebben ervaring in binnen- en buitensaneringen. Dit doen we voor particulieren en bedrijven. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf. Kiest u voor JongDijk, dan kunt u er dus zeker van zijn dat de sanering te allen tijde op de juiste manier wordt uitgevoerd. 

Wist u dat asbestvezels met het blote oog niet te zien zijn? Hierdoor kan het lastig zijn om asbest te herkennen. Wij leggen graag aan u uit waar u asbesthoudende materialen aan kunt herkennen

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Wat te doen bij asbest?

Heeft u asbest in uw woning of bedrijfspand? Dan dan is het niet verplicht om dit direct te laten verwijderen. In de regel is het zo dat de gevaarlijke stof pas verwijderd hoeft te worden wanneer u met de asbesthoudende materialen gaat werken, bijvoorbeeld omdat u gaat verbouwen. Hoewel u het niet verplicht bent, raden wij altijd aan om asbest te laten saneren. Als u de vezels per ongeluk inademt, dan kan dit diep in uw longen doordringen en jaren later nog schade aanbrengen. Voor de asbestverwijdering kunt u JongDijk inschakelen. Onze medewerkers zijn in het bezit van de nodige certificaten. Bovendien staat een veilige werkwijze bij ons bovenaan en zijn we altijd op de hoogte van de veiligheidsrichtlijnen die bij ons werk komen kijken. Wij ronden uw project niet af voordat uw ruimte weer volledig asbest vrij is en zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat u niet wordt blootgesteld aan deze gevaarlijke stof. 

Inspectie aan huis

Wanneer u niet zeker weet of u te maken heeft met asbesthoudende materialen, komen wij graag bij u langs op locatie voor een inspectie. Zodra wij hebben geconstateerd dat het inderdaad om asbest gaat, laten we door een onafhankelijk asbestinventarisatiebureau een asbestinventarisatierapport opstellen. Aan de hand van dit rapport maken wij een complete en scherpe offerte. Hierbij is het belangrijk dat de sanering altijd voldoet aan de landelijke asbest regelgeving. Hiervoor is JongDijk de beste partner. 

Kosten asbest verwijderen

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten voor het verwijderen van asbest. Zonder gegevens over uw specifieke situatie is het echter moeilijk om een prijs vast te stellen. De kosten zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de asbestsoort, de hoeveelheid en de locatie waar het is gesignaleerd. Wilt u de exacte prijs voor uw project weten? Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe en complete prijsopgave in uw mailbox. 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor het verwijderen van asbest in Abcoude? Het team van JongDijk staat voor u klaar! Neem contact op met één van onze professionals. Onze dienstverlening wordt onder meer aangeboden aan particulieren, de overheid, agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven