Asbest verwijderen Zwanenburg

Bent u op zoek naar een vakkundig team die veilig en snel asbest in of rondom uw woning/kantoorpand kan verwijderen? De medewerkers van JongDijk verwijderen asbest op een doeltreffende wijze. Twijfelt u over de aanwezigheid van asbest in uw gebouw? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. In dat geval schakelen we een speciaal asbestinventarisatiebedrijf in om de aanwezigheid van deze gevaarlijke stof te controleren. Zodra zij hebben geconstateerd dat er sprake is van asbest, wordt er een rapport door hen opgemaakt. Op basis van deze informatie stellen wij een offerte op. Wilt u ook asbest laten verwijderen? Maak dan vandaag nog een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is dé expert in het verwijderen van asbest in regio Zwanenburg en omstreken. Voor particulieren en bedrijven voeren wij zowel binnen- als buitensaneringen uit. Naast jarenlange ervaring, beschikken onze medewerkers ook over de juiste certificaten voor het verwijderen van asbest. Zo weet u zeker dat de sanering op een deskundige wijze wordt uitgevoerd.

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Het herkennen van asbest

Heeft u het vermoeden dat er zich in uw woning of bedrijfspand asbesthoudende materialen bevinden, maar vindt u het lastig om het asbest te herkennen? Dit is niet zo vreemd. Asbestvezels zijn met het blote oog namelijk niet waarneembaar. Toch zijn er diverse manieren om asbest te signaleren. Zo werd asbest vooral veel vroeger gebruikt in de bouw. Woont u in een ouder huis, dan is het goed mogelijk dat er asbest aanwezig is. Dit is echter nog geen reden tot zorg. Pas wanneer u besluit de asbesthoudende materialen te gaan bewerken, bijvoorbeeld omdat u gaat verbouwen, kan asbest een gevaar vormen voor uw gezondheid. In dat geval kunnen er asbestvezels vrijkomen en deze vezels kunnen onze longen maar moeilijk filteren, met ernstige gezondheidsrisico’s als gevolg. Er zijn een aantal plekken waar asbest veelal voorkomt, zoals de schoorsteen, dakgoot, dakkapel, riolering, het plafond of zelfs de geiser. Daarnaast kan asbest ook buiten het pand gesignaleerd worden. Bij JongDijk hebben we alle kennis en kunde in huis om uw woning of kantoor volledig asbestvrij te maken.

Mag u asbest zelf verwijderen?

Het verwijderen van asbest is niet zonder risico’s en daarom raden wij altijd aan om deze klus uit te besteden. Bovendien is het in de meeste gevallen verboden om zelf asbest te verwijderen. Toch zijn er bepaalde situaties waarin u wel zelf de asbesthoudende materialen mag afbreken. Hierbij is het belangrijk dat u zich van tevoren goed inleest, gezien het feit dat er veel regels verbonden zitten aan asbestverwijdering. Op de website van Milieu Centraal kunt u hier meer informatie over vinden. De website beschikt onder meer over een checklist waarmee u asbesthoudende materialen kunt herkennen en een stappenplan die u kunt gebruiken wanneer u daadwerkelijk asbest heeft geconstateerd. Neemt u liever het zekere voor het onzekere? Dan is het raadzaam om een gecertificeerd bedrijf als JongDijk in te schakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder specifieke gegevens over uw situatie, is het moeilijk om de kosten in te schatten. Elke situatie is immers uniek. Daarnaast is de prijs afhankelijk van verschillende factoren waaronder de hoeveelheid asbest, de asbestsoort en waar het zich bevindt. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw project? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe en exacte prijsopgave per mail! 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak inplannen om asbest te laten verwijderen in Zwanenburg? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Onder andere particulieren, de overheidagrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven hebben al kunnen profiteren van onze dienstverlening. 

Scroll naar boven