Asbest verwijderen Gelderland

Is er vermoedelijk asbest aanwezig in of rondom uw woning of kantoorpand? Dan is het raadzaam zo snel mogelijk contact op te nemen met JongDijk voor het verwijderen van asbest in Gelderland. Wij beschikken over de kennis en ervaring om uw saneringsproject op de best mogelijke manier aan te pakken. Asbestvezels kunnen namelijk schadelijk zijn voor de gezondheid en daarom is het belangrijk om het op de juiste manier te verwijderen. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Bel dan naar 085 0470 470.

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is de expert op het gebied van asbest verwijdering in de regio Gelderland en omstreken, inclusief Den Haag, Amsterdam, ’t Gooi en Utrecht. Met jarenlange ervaring en gecertificeerde kwaliteit, bieden wij zowel binnen- als buitensaneringen aan. We staan bekend om onze nauwkeurige en zorgvuldige benadering. Kies voor JongDijk voor betrouwbare en efficiënte asbestverwijdering.

Het is moeilijk om asbestvezels te detecteren zonder de juiste tools. Bent u onzeker of er asbest aanwezig is? Lees hier hoe u asbest kunt identificeren. 

Waarom JongDijk?

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Asbestinventarisatie

Voordat onze gespecialiseerde medewerkers asbest kunnen verwijderen, is het noodzakelijk om een asbestinventarisatie uit te voeren. Dit rapport wordt opgesteld door een onafhankelijk asbestinventarisatiebureau en wij kunnen dit voor u regelen. Zo hoeft u niet met meerdere partijen te communiceren. Zodra het rapport is afgerond, kunnen wij starten met de verwijdering van het asbest. Onze professionals voeren deze taak uit met de grootst mogelijke zorg en veiligheid. Daarnaast doen wij dit volgens het Procescertificaat Asbestverwijdering en met een team van opgeleide experts.

Mag u asbest zelf verwijderen?

Om gezondheidsrisico’s te vermijden, wordt het afgeraden om asbest zelf te verwijderen. Echter, er zijn situaties waarin zelf afbreken van asbesthoudende materialen is toegestaan. Hierbij moet rekening worden gehouden met de regels om een bekeuring te vermijden. Milieu Centraal biedt alle informatie die u nodig heeft, inclusief een checklist voor het herkennen van asbest en een stappenplan voor verwijdering. 

Als u er zeker van wilt zijn dat de verwijdering volgens de regels verloopt, kunt u het team van JongDijk inschakelen. Na verwijdering zullen de asbesthoudende oppervlakten door een onafhankelijk laboratorium worden gecontroleerd en pas bij goedkeuring wordt de ruimte vrijgegeven. Dit garandeert dat alles asbestvrij is.

Kosten asbest verwijderen

Om de juiste prijs vast te stellen hebben we informatie nodig over uw specifieke situatie. Dit is omdat de kosten beïnvloed worden door verschillende factoren, zoals het type asbest, de omvang en de plaats. Wilt u graag weten wat de precieze kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een nauwkeurige en scherpe offerte per e-mail!

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd in het laten verwijderen van asbest in Gelderland? Voel u vrij om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord Wij werken voor onder andere particulieren, de overheid, agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties, bouw– en sloopbedrijven.

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven