Verwijdering asbest Emmen

Zoekt u een deskundig bedrijf voor de verwijdering asbest in Emmen? Asbest is een gevaarlijke substantie die vaak in oudere gebouwen aangetroffen wordt. Wanneer u bezit over een oude woning of een oud bedrijfspand, is de kans groot dat u te maken krijgt met asbesthoudende materialen. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten verwijderen! De vezels van asbest zijn gevaarlijk  voor de gezondheid wanneer ze ingeademd worden. Bovendien is het in veel gevallen niet toegestaan om asbest zelf te verwijderen. Wilt u zich laten voorzien van professionele hulp? Maak dan vandaag nog een afspraak bij JongDijk, een gecertificeerd bedrijf!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is al geruime tijd een autoriteit in de verwijdering van asbest, mede in Emmen en omgeving. Wij zijn ook actief in regio’s als Rotterdam, Den Haag, ’t Gooi en Utrecht. Wij verrichten saneringen, zowel binnen als buiten, voor zowel particulieren als bedrijven. Onze werknemers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze uw situatie op een deskundige en veilige manier moeten benaderen. Bovendien zijn wij gecertificeerd!

Asbestvezels zijn zo klein, dat ze met het blote oog niet te zien zijn. Het identificeren van deze kwaadaardige stof is lastig. Voor een goede uitleg waar u asbesthoudende materialen aan kunt herkennen, kunt u bij ons terecht!

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Waarom asbest laten verwijderen?

Voor uw veiligheid is het belangrijk om asbest snel te verwijderen. Dit om te voorkomen dat gevaarlijke asbestvezels door u ingeademd worden. Bij JongDijk hebben we snelle diensten en onze centrale locatie maakt het mogelijk om snel bij u ter plaatse te zijn. Onze medewerkers hebben de juiste certificaten en zijn op de hoogte van de recentste regelgeving. Onze materialen voldoen aan de milieu- en veiligheidseisen en we blijven werken totdat uw ruimte vrij is verklaard van asbest door een onafhankelijk lab.

Het verwijderen van asbest is niet alleen noodzakelijk vanwege de potentiële gezondheidsrisico’s, maar er bestaan ook wetten en regels voor de verwijdering ervan. Het Asbestverwijderingsbesluit was oorspronkelijk vastgesteld voor 2024, maar is na besprekingen in de Eerste Kamer uitgesteld tot 2028. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over dit onderwerp door regelmatig onze website te bezoeken. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Wij raden af om zelf asbest te verwijderen, tenzij u op de hoogte bent van de specifieke wetgeving hieromtrent. Het is meestal verboden om asbest zelf af te breken, en het niet volgen van de regels kan leiden tot een boete. Voor informatie over asbest en hoe u het kunt herkennen, raden wij aan om Milieu Centraal te bezoeken. Maar als u op zoek bent naar de zekerheid, is het aan te raden om een professional als JongDijk in te schakelen.

Kosten asbest verwijderen

Het is begrijpelijk dat u geïnteresseerd bent in de kosten voor het verwijderen van asbest. Helaas is het moeilijk om een prijsschatting te maken zonder specifieke informatie over uw situatie. De kosten hangen af van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid asbest, het type en de plek waar het is gevonden. Als u graag een nauwkeurige prijsopgave wilt ontvangen, kunt u een offerte aanvragen door het online offerteformulier in te vullen. U ontvangt binnen 24 uur een compleet en scherp aanbod in uw inbox.

Maak een afspraak

Als u asbest wilt laten verwijderen in Emmen, dan kunt u contact opnemen met ons team. Wij werken namens een brede klantenkring, waaronder particulieren, overheden, agrarische bedrijven, industrieën, gemeenten, VvE’s, vastgoedbedrijven, woningbouwverenigingen, bouw- en sloopbedrijven.

Scroll naar boven